Comunicate de Afaceri

Targ de toamna: mici bucurii inspirate la Plaza Romania

Toamna se numara … micile bucurii inspirate cu care ii poti surprinde pe toți cei dragi.

Fie ca esti pasionat de handmade sau preocupat de o alimentatie sanatoasa, fie ca iubesti obiectele cu personalitate sau cauti produse traditionale, dupa retete autentice locale, la targul de toamna din Plaza Romania le gasesti pe toate.

Mai mult decat atat, se apropie Halloween-ul! Este un motiv de bucurie atat pentru cei mari, cat mai ales pentru cei mici sa se costumeze in personajele favorite si sa mearga la colindat de dulciuri. Fie ca esti de partea gazdelor sau a colindator, la targul de toamna din Plaza Romania vei gasi tot ce iti trebuie pentru a-ti complete recuzita si a te bucura de venirea toamnei asa cum se cuvine.

Creatii unicat, produse handmade, accesorii si bijuterii, toate au incantat deja privirile celor care au trecut pragul mall-ului. Daca nu ai reusit inca sa ajungi , ai timp sa descoperi toate surprizele pana pe data de 15.11 .

Iata ce te asteapta:

25.10 – 04.11 – obiecte dedicate de Halloween;

05.11 – 15.11 – dulciuri și produse bio.

Nu uita sa respecti toate masurile de siguranta pentru tine si cei din jurul tau, exact asa cum o fac si organizatorii targului: nu uita de masca de protecție! Nu trebuie decat sa vii inarmat cu buna dispozitie, sa porti masca de protective, iar inspiratia si siguranta le vei gasi aici!

#MiciBucuriiInspirateLaPlaza pentru intreaga familie!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare