Comunicate de Afaceri

Timbre de ieri si de azi : un strop de istorie cu Plaza Romania

 

O noua expozitie dedicata atat pasionatilor de literatura, cat si iubitorilor de filatelie ajunge, in perioada 28 octombrie – 14 noiembrie 2021, in Plaza Romania, mall-ul tau preferat, pentru a te purta intr-o incursiune inedita si a-ți dezvalui o pagina de istorie prin intermediul timbrelor.

Cu aceasta ocazie vei descoperi timbre romanesti, nemtesti, elvetiene, finlandeze, franceze, precum si marci columbiene din arhiva MNLR, timbre emise de Romfilatelia in parteneriat cu MNLR, precum si timbre din colectia personala a Monicai Lazar, din perioada 1975-1982.

Pe langa o sesiune de shopping in conditii de siguranta sanitara in mall-ul tau preferat, ai ocazia ca pana la jumatatea lunii noiembrie sa iti imbogatesti cultura generla si sa te delectezi cu nenumaratele timbre din colectia atent selectionata de partenerii acestui proiect cultural marca Plaza Romania.
Toate acestea si muuulte alte informatii si materiale captivante te asteapta nerabdatoare in cea mai recenta expozitie care se desfasoara zilele acestea in zona atrium, de la etajul 1, din Plaza Romania.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Muzeul National al Literaturii Romaane, Romfilatelia si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, cu sprijinul Plaza Romania.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare