Comunicate de Afaceri

Tips-uri inspirate de la cunoscatorii Bucuresti Mall-Vitan: sesiunile de shopping!

Au trecut sarbatorile si goana dupa cadourile de Craciun sau tinuta de revelion, e timpul sa te pui pe tine pe primul plan si sa iti reinnoiesti garderoba profitand de reducerile de sezon.

Daca nu stiai deja, Bucuresti Mall- Vitan are un blog cool de fashion&style de unde iti poti lua de fiecare data inspiratia, fie ca e vorba despre sesiuni de shopping smart, cele mai noi trenduri sau inspiratie pentru un nou look. Ai nevoie de tips&tricks de la specialisti sau pur si simplu vrei sa te inspiri? Gasesti cele mai bune sfaturi aici.

Irina Markovis -consultant de stil, personal shopper, blogger si jurnalist fashion, creator de imagine pentru personalitati din business si politica sau, mai pe scurt, un educator de frumos a scris pe blogul Bucuresti Mall- Vitan un articol dedicat smart shopping-ului de ianuarie. Mai exact, ce merita sa cumperi si ce nu odata cu Winter Sales? Articolul complet se regaseste chiar aici.

Printre articolele pe care Irina ni le recomanda se numara: un palton classic, o geaca matlasata, o rochie de ocazie pentru Sf.Valentin, un sacou din stofa boucle- vedeta primaverii 2020 sau o piesa in nuanta classic blue- culoarea anului 2020.

Recomandarea noastra este sa consulti blog-ul, sa-ti iei notite si sa iti programezi cat mai curand o sesiune de shopping doar pentru tine. Majoritatea brandurilor din mall-ul din Vitan au pregatit reduceri de sezon de care ar fi bine sa profiti!

Ne vedem acolo, la shopping!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare