Comunicate de Afaceri

“To Valentine or not to” la Bucuresti Mall

Viata de cuplu e cu urcusuri si coborasuri. Ea ne aduce si momente pretioase si batalii care ne testeaza increderea unul in celalalt. Cheia e sa navigati printre toate cu o minte libera si sa lasati mai mult inima sa gandeasca.  Celelalte trucuri le aflam de la Cristian Simonca (@Blogu lu Otrava) si Diana Enciu (@Fabulous Muses) pe 13 si 14 februarie la Bucuresti Mall.

E momentul sa participi la un dialog interactiv cu bloggerii tai preferati si sa intri in dinamica lor de cuplu. Diana si Cristian te asteapta incepand cu ora 19:00, in zona Lounge Area – Bucuresti Mall-Vitan, sa iti impartaseasca ce ii aseamana si ce ii diferentiaza, ce inseamna pentru ei Valentine’s Day sau chiar mici secrete din luna de miere.

Fie ca ii urmaresti pe cei doi bloggeri sau nu, Ziua Indragostitilor este intotdeauna un moment excelent sa interactionezi cu realitatile din celelalte cupluri, sa schimbi opinii si, de ce nu, sa primesti sfaturi care iti vor imbunatati sau condimenta relatia de cuplu.

De Valentine’s Day fa-ti cadou o terapie moderna, fresh si distractiva de cuplu!

#ILoveBucurestiMall

Participarea la eveniment este gratuita in baza unui email de inscriere trimis la marketing@anchorgrup.ro . Mai multe detalii despre eveniment poti gasi pe website-ul Bucuresti Mall- Vitan sau pe retelele de socializare ale mall-ului.

Time to Valentine! Ne vedem acolo!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare