Comunicate de Afaceri

Toamna se numara trend-urile la Plaza Romania

Temperaturile in termometre scad odata cu venirea noului sezon, iar asta inseamna ca este timpul sa trecem la tinute mai calduroase, dar la fel de colorate. La Plaza, toamna se numara…NOILE COLECTII pentru intreaga familie! Sezon nou, povesti noi, tinute si culori ce asteapta sa fie experimentate si folosite pentru a reflecta personalitatea si stilul celor care le poarta.
Lasa noul sezon sa te inspire! Vino la Plaza Romania si descopera noile colectii de toamnă, pregatite cu atentie de brand-urile tale preferate si croite pentru orice varsta sau preferinte de stil.
Tendintele de anul acesta sunt definite prin confort si lbertate. Anul acesta, pentru sezonul toamnă-iarnă 2021, designerii au mizat pe culori indraznete si creatii vestimentare din materiale tricotate. Vestele, accesoriile aurii si sabotii cu platforma sunt doar câteva dintre piesele must-have care au făcut deja senzație pe toate podiumurile de modă. Stilul neo punk, in care negrul se combina perfect cu materialele vaporoase, ample, dar si stralucitoare, nu numai ca ofera libertate de exprimare, dar si un confort sporit purtatorilor acestora. Sezonul acesta, rochiile merg de minune cu pantofii sport. E timpul sa faci combinatii autentice si sa te diferentiezi prin alegerile tale. Nu ai nevoie decat de o doza mica de creativitate, cu inspiratia se ocupa Plaza Romania.
Ne vedem la shopping la Plaza România!
#InSigurantaLaPlaza

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare