Comunicate de Afaceri

Traim iubirea in fiecare zi, dar o sarbatorim in februarie la Plaza Romania

Iubirea este un sentiment cu totul special. Ea ne ridica, uneori ne si coboara, dar un lucru este cert: iubirea ne innobileaza ca oameni. Este minunat sa poti trai iubirea in diferitele ei forme in fiecare zi, dar si mai placut este sa ti-o poti exprima prin gesturi marunte, mici cadouri inspirate, declaratii sau orice ar putea sa ii aduca un zambet pe buze celui drag.

Tocmai de aceea, Plaza Romania este alaturi de tine in experimentarea celui mai frumos sentiment din lume. Fie ca vorbim despre dragostea de mama, de frate, dragostea pentru sotul sau sotia ta sau chiar dragostea pentru animalul tau de  companie, in luna februarie, la Plaza Romania vei gasi cate ceva pentru fiecare. Magazinele au pregatit oferte speciale pentru luna iubirii sit e ajuta sa condimentezi si sa indulcesti declaratiile tale de dragoste.

Pana la finalul lunii, mall-ul tau preferat te asteapta cu cele mai frumoase cadouri.

Ai de unde sa alegi martisoare inspirate, obiecte artizanale, articole vestimentare in ton cu cele mai noi tendinte de sezon sau chiar si gadget-uri.

E timpul sa iti declari iubirea ….pentru persoana ta! Da! Ai auzit bine. Echipa Plaza Romania te provoaca sa iti alegi o zi de rasfat doar pentru tine si o alta zi in care sa bifezi lista de cadouri pentru toate femeile din viata ta. Ofertele nu te vor dezamagi.

Ne vedem la shopping in luna iubirii cu Plaza Romania!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare