Comunicate de Afaceri

Ultimul A List Designers Boutique din an surprinde la Bucuresti Mall Vitan!

Ultimul eveniment A List Designers Boutique din acest an surprinde cu un designer roman care abordeaza moda intr-un mod conceptual. @ELLIDA TOMA aduce in prim plan un mix surprinzator de elemente geometrice si arhitecturale pe care le poti admira si achizitiona la Bucuresti Mall – Vitan .

Brandul ELLIDA TOMA, lansat in 2013, se invarte in jurul pieselor atemporale, ce estompeaza granita dintre feminin si masculin. Outfit-urile moderne create in atelierul designerului roman isi au radacinile in forme, volume si puritatea liniilor, arta lui Constantin Brancusi fiind de multe ori o sursa de inspiratie in colectiile creatoarei. Creatiile unice, cu accent pe confort si individualitate. Conceptul de vestimentatie atipica, adaptata pe silueta sau conformatia fiecaruia este prioritizat in fata elementelor glossy – astfel iau nastere piese vestimentare ce se încadrează perfect în ideologia de brand ELLIDA TOMA.

Pana pe 22 decembrie gasesti creatiile Ellidei, doctorand in cadrul departamentului Moda – Design Vestimentar din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design a UNARTE București doar la Bucuresti Mall – Vitan.  Ellida Toma este designer vestimentar, stilist, consultant de imagine si scenograf de costume, cu numeroase proiecte de teatru si televiziune la activ, asadar nu trebuie sa ratezi ocazia de a le admira.

Mai multe detalii despre eveniment poti gasi aici sau pe paginile de socializare Bucuresti Mall – Vitan.

Ne vedem la A List Designers Boutique- un eveniment marca Bucuresti Mall – Vitan care sustine creativitatea autohtona!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare