Comunicate de Afaceri

UNDERCOVER- Batalia trupelor, o noua editie incendiara la Bucuresti Mall- Vitan

Bucuresti Mall Vitan , alaturi de Bucuresti FM pune in scena o noua confruntare incendiara intre trupele romanesti. Incepand cu 4 martie, in fiecare miercuri, 8 trupe se lupta pentru suprematie.

Marele start al Bataliei Trupelor – UNDERCOVER  il va da Sore super – concert. Te-am facut curios? Nu putem sa spunem decat ca te astapta multa distractie, energie pozitiva si ritmuri de dans daca treci pe la caruselul din Bucuresti Mall- Vitan.


Asadar, incepand cu 4 martie 2020, in fiecare miercuri, BucurestiFM aduna 8 trupe gata de lupta pentru suprematie de la ora 19:00 în mall-ul tău preferat. Bucuresti Mall se transforma, astfel, miercuri de miercuri în scena trupelor dornice sa se afirme in peisajul muzical din Romania. Cele două trupe care vor ajunge în finala vor fi acompaniate de Connect-R, care va incununa seria de evenimente cu un concert grozav in data de 8 aprilie! Sperăm că ne vei fi alături și tu!

Intrarea este gratuita, iar energia pozitiva este din partea casei. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti conturile de Social Media ale Bucuresti Mall Vitan (aici) si sa dai „Going” la evenimentele postate. Astfel isi rezervi un loc in primele randuri.

In fiecare miercuri, incepand cu ora 19:00, in Bucuresti Mall Vitan, langa carusel, ai program de distractie alaturi de Bucuresti FM.

Ce mai astepti? Ne vedem acolo!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare