Comunicate de Afaceri

Vara cumparaturilor nelimitate la Plaza Romania

Timpurile noi cer tinute noi si un look fresh cu care  să te poți bucura și mai mult de momentele tale preferate  #InSigurantaLaPlaza.

Găsește vibrația sezonului și inspirația momentelor de răsfăț de care ți-a fost dor. Este un moment perfect să te reinventezi pentru ca la Plaza Romania vei gasi  articole vestimentare pentru ținute cu atitudine, încălțăminte lejeră pentru escapade relaxante in aer liber, accesorii chic pentru întâlniri speciale, plus nenumărate alte oferte și promoții spectaculoase la produse dedicate intregii familii.

“Reduceri de vara, pentru cumparaturi nelimitate” este motto-ul sezonului. Produse cu pana  la 70% reducere, pentru o vara provocatoare, te asteapta in magazinele tale preferate din Plaza Romania.

Fie ca esti un fan al anumitor brand-uri sau iti place sa mixezi piese vestimentare din categorii diferite, vara aceasta iti poti gasi inspiratia printr-o sesiune de  shopping inteligent. E ocazia perfecta sa pleci acasa cu mai multe piese vestimentare decat de obicei, profitand de reducerile de sezon. Plaza Romania te sfatuieste sa experimentezi look-uri noi si sa fii indraznet. Ai de unde alege!

Lista completa cu magazinele care iti ofera discount-uri incredibile si oferte atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, o gasesti chiar aici!

Lumea s-a schimbat, dar obiceiurile noastre, nu. Sezonul de reduceri este o bucurie nevinovata pentru multi dintre noi. Plaza Romania te asteapta #InSiguranta sa experimentezi si sa retraiesti momentele tale preferate alaturi de cei dragi .

Ne vedem la #shopping! #InSigurantaLaPlaza

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare