Comunicate de Afaceri

Vasile Stan Events Planner: Orice petrecere are nevoie de un photo corner pentru poze memorabile

Ritmul alert si viteza din viata cotidiana afecteaza in mod direct si piata evenimentelor, motiv pentru care orice petrecere are nevoie de un aer modernist, care sa insufle tuturor idea de eveniment reusit si sa destinda atmosfera. Reprezentantii Vasile Stan Events Planner au observat dorinta oamenilor de a fi in pas cu trendurile si de a oferi invitatilor amintiri memorabile si au creat astfel servicii care satisfac aceste nevoi.

,,Scopul nostru este sa transformam visul clientului in realitate. Fie ca vorbim de o nunta, un botez sau de o petrecere corporate, pregatirea necesita timp, iar un singur om nu se poate ocupa de tot. De asemenea, este foarte important ca invitatii sa se simta bine, sa fie surprinsi si sa plece spre casa cu amintiri placute. De aceea recomandam integrarea panourilor florale sau a unui photo corner deoarece acestea sunt genul de detalii care fac diferenta. Suntem de parere ca orice petrecere are nevoie de un photo corner sau de un panou floral pentru poze memorabile” a declarant un reprezentant din spatele platformei petrecerilacort.ro.

Inchirierea unui photocorner (http://www.petrecerilacort.ro/inchirieri-photo-corner/) pentru efectuarea fotografiilor de eveniment inregistreaza cresteri impresionante, invitatii fiind foarte interesati sa se pozeze alaturi de decorurile splendide. Pentru astfel de decoruri care sa intampine invitatii si sa ii invite sa isi faca fotografii, este nevoie de o echipa de profesionisti care sa se ocupe de realizarea, montarea si transportarea acestora.

Panoul floral, ori un photo corner, poate fi personalizat conform cerintelor clientilor, astfel incat sa se potriveasca tematicii evenimentului. Avantajul acestora este ca ofera o nota moderna, chiar boema petrecerilor si nu presupun costuri mari. Clientii pot alege dintr-o varietate de modele disponibile, astfel incat invitatii sa fie impresionati de atentia cu care spatiul a fost amenajat.

Un panou floral se poate monta la intrarea in curtea sau cladirea in care se organizeaza evenimentul. O astfel de intampinare primeste intotdeauna feedback pozitiv, fiind potrivita in orice anotimp deoarece florile sunt o parte componenta extrem de importanta a decorului. Cat despre photo corner, in prezent nu exista petrecere care sa nu aiba unul. Pe langa echipa de fotografi profesionisti, participantii se pot poza intr-un cadru idilic, realizat din panouri, bancute, leagane sau alte elemente de decor adaptate tematicii. Spre exemplu, pentru un botez se pot realiza litere mari care sa formeze numele copilului pentru ca acesta sa iasa in evidenta pe toata durata petrecerii.

Organizatorii de evenimente se adapteaza cerintelor clientilor si creeaza impreuna solutii fiabile si moderne, astfel incat orice eveniment sa fie pe placul invitatilor, dar si pe placul mirilor, parintilor, ori companiei care il organizeaza.

Vasile Stan Events Planner este organizatorul de evenimente dedicat persoanelor care isi doresc o petrecere de neuitat, fara stresul pregatirii fiecarui detaliu in parte. Echipa de profesionisti se ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca petrecerile clientilor sa iasa conform asteptarilor, intr-un cuvant: perfecte!


Date de contact:

Telefon: 0763 547 733
E-mail: office@petrecerilacort.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare