Comunicate de Afaceri

VENUS FIVE - CEL MAI MARE STAND FOTO DIN ISTORIA MARIAGE FEST OBȚINE PREMIUL „PASSION FOR IMAGE”

Venus Five, lider pe piața studiourilor foto din București, obține premiul „Passion For Image” la Mariage Fest, cel mai mare târg de nunți din România, care a avut loc în perioada 31 ianuarie – 2 februarie la Palatul Parlamentului.

În cadrul fiecărei ediții organizatorii acordă premii pentru 30 dintre cei mai performanți expozanți prezenți la târg, câte un singur premiu pentru fiecare nișă de servicii pentru nuntă.

„Passion For Image” reprezintă cea mai înaltă distincție pentru servicii de fotografie și a fost acordat anul acesta studioului foto-video Venus Five pentru performanță la stand, fiind totodată cel mai mare stand foto din istoria de 31 de ediții a târgului.

“Ne-am bucurat foarte mult să primim această distincție. A fost o experiență extraordinară, peste 300 de miri ne-au trecut pragul și au discutat cu fotografii și videografii Venus Five. Viitorii miri erau informați atunci când veneau la stand, adresau întrebări pertinente, cunoșteau portofoliul nostru și studioul foto, unii domni știau și de școala foto. Comparativ cu anii anteriori, când echipa foto era aleasă de viitoarea mireasă, o mare parte dintre domni au fost interesați de elementele artistice, dar, mai ales, le-a plăcut  VLOG-ul din ziua nunții. Cele mai solicitate date pentru nuntă în 2020 sunt 5 septembrie, 10 octombrie, 26 septembrie, 22 august, iar pentru 2021, data de 21 august”, declară Dragoș Constantin, Fotograf și fondator al studioului Venus Five.

Recent, Venus Five a anunțat tendințele în ședințele foto de tip Trash The Dress. Două mirese din cinci aleg destinații din străinătate pentru ședința foto Trash The Dress, principalele opțiuni fiind Bulgaria, Grecia și Italia.

Prin comparație cu anii precedenți, ședințele foto de tip Trash the Dress au căpătat amploare, 4 cupluri din 5 includ în pachetul foto ședința foto Trash the Dress de o zi sau două, în țară sau în străinătate, și sunt dispuși să aloce resurse financiare și de timp pentru realizarea unor ședințe foto memorabile.

Bugetul investit într-o ședință  foto de tip Trash the Dress variază între 350 € și ajunge până la 10000 €, în funcție de locația aleasă și de complexitatea actului fotografic – de la echipa de fotografi și asistenți implicată, până la materiale finale speciale precum albume de designer sau tablouri pe canvas.

***

DESPRE VENUS FIVE

Venus Five este un concept foto-video integrat, StudioȘcoală de fotografieȘedințe foto externe (nuntă, evenimente corporate, concerte și portrete).

 

Venus Five, cel mai mare studio foto din centrul capitalei, se diferențiază prin modelul de business cu o echipă internă supraspecializată pe tipuri diferite de fotografie - fotografie umană, fotografie de eveniment, fotografie de produs și videografie.

 

Acest lucru ne ajută să le oferim servicii foto și video de înaltă calitate, foarte rapid și într-un mod flexibil, tuturor clienților noștri, indiferent de complexitatea solicitărilor pe care le au, păstrând mereu o grilă de prețuri competitive.

 

Venus Five este un loc reper pentru artiști importanți din show biz, pentru sportivi care au adus faimă internațională României, pentru oameni din domeniul afacerilor și pentru oricine prețuiește valori cum ar fi curajul de a te dedica unei pasiuni și de a face din asta rațiunea profesiei tale.

 

ȘCOALA FOTO VENUS FIVE

Fondată în anul 2015, școala Foto Venus Five are o programă variată, atât pentru cursuri de 2 luni, dar și seminarii scurte pe teme diverse - posing, lumini, fotografia cu telefonul mobil, utilizarea unui DSLR.

 

CONTACT

Adresa: Studio Foto Venus 5 (Five) Calea victoriei 21-23

Tel: 0723.298.841

Email: contact@venusfive.ro

 

STUDIO: www.VenusFive.ro

FONDATOR: www.DragosConstantin.ro

ȘCOALĂ: www.CursulDeFotografie.ro

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: A c

Comentarii

Cauta

Categorii populare