Comunicate de Afaceri

Why choose? Buy both la Bucuresti Mall – Vitan

De ce sa alegi? Cumpara-le pe amandoua! Acum poti, pentru ca incep reducerile de iarna.
La Bucuresti Mall-Vitan anul incepe cu preturi senzationale la produsele mult dorite .Pana pe 31 ianuarie poti beneficia de preturi greu de refuzat. Magazinele mall-ului din Vitan ti-au pregatit articole de sezon sau piese care te lasa sa visezi la vacanta. Toate la pret redus!

Lista completa cu magazinele o poti gasi chiar aici, insa noi te sfatuim sa iti iei prietenii sau familia la o sesiune de shopping si sa descoperi chiar tu surprizele. Fie ca vrei sa iti reinnoiesti garderoba, vrei o tinuta eleganta pentru petrecerea dintre ani sau ti-ai dori un gadget sau o vacanta, dorintele tale nu raman nerasplatite. Pe retelele de socializare ale mall-ului vei gasi intotdeauna cele mai noi oferte, asadar te sfatuim sa le urmaresti ca sa afli primul ce surprize ti-au pregatit brandurile favorite.

In plus, in aceasta perioada, pana pe 24 decembrie,  Bucuresti Mall – Vitan te intampina cu o atmosfera de basm care trezeste copilul din tine. Dupa o sesiune de shopping prelungita in care ai cumparat cate ceva pentru fiecare membru al familiei meriti o pauza de relaxare in Caruselul Magic

Asadar, nu mai e cazul sa alegi in acest inceput de an. Buy both cu Bucuresti Mall – Vitan!

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare