Comunicate de Afaceri

Wine’n’Vinyl e pentru momente #wineful la Bucuresti Mall-Vitan

Pasionatii de vin si muzica au de acum un loc numai al lor: Wine’N’Vinyl de la Bucuresti Mall-Vitan, un eveniment care te conduce pe ritmuri de muzica atemporala catre frecvente culminate de savorile vinurilor pe care poti sa le degusti.

Magazinul concept este aflat la parterul Bucuresti Mall-Vitan, in zona Info Desk (intrarea principala Calea Vitan, imediat pe dreapta) si este deschis pana in data de 16 februarie, între orele 10:00 -22:00. Intrarea este libera, iar momentele de nepretuit cu gasca sunt nelimitate.  Experiența memorabilă Wine’N’Vinyl este oferita de Bucuresti Mall – Vitan in parteneriat cu Wineful, Pure Indie Records, Gramofon Records, Mad Piano, branduri deja cunoscute pe piata locala a pasionatilor de vin si de muzica pe format vintage.

Nimic nu este mai relaxant decat o seara in care papilele gustative iti sunt gadilate de aromele unui pahar de vin bun, urechile mangaiate de note atemporale, iar buna dispozitie accentuata de toti cei dragi tie, toate intr-un cadru vintage. Organizatorii si invitatii garanteaza pentru o experienta de pus in cutia cu amintiri frumoase!

Pana pe 16 februarie ai ocazia sa experimentezi ceva neasteptat la mall-ul tau!

Tu pe cine ai invita la un pahar de vin cu buchet parfumat?

I Love Bucuresti Mall!                                                     

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare