Comunicate de Afaceri

Winter Sales continua la Plaza Romania!

“New Year, new me!” devine realitate cu o sesiune de shopping inteligent la Plaza Romania.

Inceputul anului este o perioada perfecta sa iti redescoperi stilul vestimentar mai ales ca majoritatea brand-urilor au reduceri spectaculoase de final de sezon. In plus, inceperea anului cu un nou look ajuta mult la starea noastra de spirit, spun psihologii. O sesiune de shopping doar pentru tine te poate ajuta sa te apuci mai rapid de lucrurile pe care ti le-ai propus in 2021.

La Penti, de exemplu, ai reduceri de pana la 70% pan ape 7 februarie.

Il Passo te incurajeaza sa iei decizii curajoase de inceput de an si sa iesi din tipare cu incaltaminte confortabila si foarte chic. Reduceri de pana la 70% pana la finalul lunii.

Anul nou aduce perspective noi si obiective mai indraznete. Incaltamintea confortabila si accesoriile de la CCC Shoes&Bags din te ajuta sa ti le atingi. In plus, te asteapta cu multe promotii de winter sales in magazin pana la finalul lunii.

Mai mult decat atat, in aceasta perioada, brand-urile au pregatit si noi colectii de care sa te bucuri la inceput de an. Un look refresh este binevenit pentru un tonus bun si obiective indeplinite pe 2021.

Descopera cele mai noi promotii si oferte pe pagina oficiala de Facebook Plaza Romania , fii la curent cu cele mai noi tendinte si fa-ti cadou o sesiune de shopping doar pentru tine!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare