Comunicate de Afaceri

Yoga pentru Seniori

Yoga pentru Seniori 2022 începe pe 24 ianuarie. Timp de 3 luni de zile, participanți cu vârsta peste 55 de ani se vor întâlni săptămânal, online, pentru a face exerciții de yoga blânde și benefice pentru ei.

De fiecare dată când un ONG reușește să arate rezultatele muncii sale, intervine o obligație morală de a continua programele care au reușit să producă schimbări majore.

Acesta este și cazul programului de yoga pentru seniori al Asociației Răsăritul de Argint, care, în 2021 a avut 320 de beneficiari seniori și a reușit să producă 52 de schimbări de comportament, de la sedentarism spre o viață activă.

Programul este dedicat tuturor celor care au împlinit 55 de ani și este în întregime gratuit. El ajută la redobândirea mobilității, echilibrului și stabilității fizice și psihice. De-a lungul celor 3 luni, seniorii vor trece prin exerciții care ajută la îmbunătățirea glandei tiroide, a coloanei, articulațiilor, a digestiei și a sistemului vascular.

Înscrierile rămân deschise pe toată perioada programului, până în luna aprilie: https://rasarituldeargint.ro/eveniment/yoga-pentru-seniori/

Anul 2022 lansează yoga pentru seniori cu ajutorul sectorului eBusiness, care înțelege necesitatea programelor de prevenție naționale și a responsabilizării sociale, proiectul fiind sponsorizat de Jibe Company România, din Cluj-Napoca și de Agenția People Centric, București.

Jibe România înseamnă soluții smart de eBusiness, cum ar fi comerțul digital scalabil la infinit, revoluționarea stațiilor de încărcare pentru automobile electrice, sau siguranța datelor, prin tehnologii de tip blockchain, contracte smart si Kubernetes.

Agenția People Centric elaborează planuri de comunicare pentru clienții săi, prin viziuni strategice, creare de conținut, research și analiză definită, în pas cu schimbările actuale.

Asociația Răsăritul de Argint este la început de drum, însă are în față o viziune definită despre cum trebuie să arate îmbătrânirea activă pentru a îmbunătăți calitatea vieții seniorilor, astfel încât aceștia să poată rămâne independenți pentru o perioadă îndelungată de timp, nesolicitând serviciile medicale de stat. Prevenția și grija pentru sănătate rezolvă poate cea mai mare provocare a secolului, faptul că privim spre un glob cu populație îmbătrânită, imposibil de susținut financiar de către populația activă.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociația Răsăritul de Argint

Comentarii

Cauta

Categorii populare