Comunicate de Afaceri

BPP Professional Education la Practical Accounting Days (PAD)BPP a participat la a sasea editie a conferintei Practical Accounting Days ce a avut loc la ASE in calitate de reprezentant ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), una dintre cele mai prestigioase asociatii profesionale din lume. Cei 300 de studenti ai ASE prezenti la conferinta au avut ocazia sa discute despre beneficiile obtinerii unei calificari profesionale si despre ACCA ca institutie.

Oana Funaru, Trainer Specialist al BPP Professional Education declara: “Mi-a facut o deosebita placere sa reprezint biroul ACCA SEE in cadrul PAD si sa prezint calificarea ACCA studentilor ASE. M-am bucurat foarte mult sa vad un public tanar atat de numeros si de interesat de perspectivele aduse in atentia lor pe parcursul prezentarilor de catre potentialii angajatori. Mai mult decat atat, ma bucur sa vad ca oamenii de business isi dedica din timpul lor participand la astfel de evenimente si implicandu-se in formarea inca de pe bancile scolii a viitorilor profesionisti. Participarea la astfel de conferinte si evenimente constituie o sansa pentru studenti, o oportunitate de a inrra in contact direct cu angajatorii si, de ce nu, pentru a se evidentia prin proactivitate si implicare.”

Alaturi de BPP, la conferinta au participat numeroase nume importante din industria de consultant si servicii financiar contabile, precum Deloitte, KPMG, Contexpert, Accenture, Process Solutions, TPA Horwath, Soter and partners care s-au adresat studentilor in calitate de potentiali angajatori.

Despre BPP:
BPP Professional Education este cel mai mare grup de training profesional din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 13 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica materiale de studiu pentru mai multe calificari profesionale (ACCA, ACA, CIMA, DipIFR, DipFM, CFA, CIA) si cursuri pentru dezvoltarea profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri si examene pe calculator atat pentru calificarea ACCA cat si CIMA in Romania.

Despre ASCIG si PAD:
Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune a aparut in aprilie 2002 ca o necesitate in construirea unei punti de comunicare intre studenti si Academia de Studii Economice, a facilitarii accesului la informatii utile privind obtinerea unor stagii de practica, locuri de munca, burse si alte tipuri de oportunitati. Ajuns la cea de-a sasea editie, Practical Accounting Days isi propune sa creeze o punte de legatura intre studentii economisti si mediul privat. Ca in fiecare an, PAD sustine apropierea studentilor de firmele cu care sunt compatibili prin intermediul trainingurilor pe tema aleasa de ei.Social Media
Vezi toate articolele autorului: hemingway

Comentarii

Cauta

Categorii populare