Comunicate de Afaceri

Asigura un management performant pentru business-ul tau cu ajutorul serviciilor de contabilitate online

Contabilitatea are un rol mult mai important decat intocmirea si depunerea declaratiilor obligatorii la ANAF, cu care, din pacate, o asociaza cele mai multe persoane. Complexitatea si acuratetea unei evidente contabile riguroase poate face in mod real diferenta dintre o afacere de success si una care se indreapta spre faliment, din cauza unui management defectuos.

Desi antreprenorul este persoana care cunoaste cel mai bine cum functioneaza afacerea, informatiile pe care se fundamenteaza acea viziune de ansamblu asupra performantelor se regasesc in documentele contabile. Daca acestea nu sunt monitorizate si analizate corespunzator, este foarte dificil sa iei deciziile manageriale potrivite, mai ales tinand cont de programul incarcat pe care rolul de antreprenor ti-l impune deja.

Asadar, cum te poti ocupa ca antreprenor de dezvoltarea afacerii si conducerea firmei fara a-ti mai face griji cu privire la contabilitatea acesteia? Solutia optima o reprezinta serviciile de contabilitate online!

Daca pana de curand contabilitatea in Romania ramasese undeva in anii '90, in prezent antreprenorii pot apela la un serviciu complet care ii poate scuti de taskuri repetitive, economisind timp si energie pe care le pot aloca sarcinilor specifice rolului lor, cum ar fi managementul companiei. Astfel, acestia pot asigura un sistem de management eficient, externalizand operatiunile care tin de contabilitate, salarizare si alte activitati care tin de birocratie. In Romania, singura platforma care reuneste serviciile de contabilitate online cu instrumente eficiente de management operational este Keez.ro.

Cum te poate ajuta o platforma de contabilitate online sa asiguri un management performant pentru business-ul tau?

Un beneficiu major al serviciilor de contabilitate online consta in faptul ca te ajuta sa eliberezi resursele pe care le alocai pentru a tine binecunoscuta "contabilitate dubla". Folosind Keez.ro, nu vei mai fi nevoit sa tii evidenta in paralel cu contabilul, care este oricum mult prea ocupat pentru a-ti pune la dispozitie in timp util informatiile si rapoartele necesare pentru a lua deciziile manageriale potrivite.

Platforma de contabilitate pe care Keez.ro ti-o pune la dispozitie preia activitatea de contabilitate integral, permitandu-ti sa accesezi toate rapoartele importante pentru firma ta, putand verifica in orice moment daca s-au depus toate declaratiile la stat, daca s-au platit toate facturile, daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti, direct de pe telefonul mobil sau laptop.

Keez.ro este o platforma user-friendly care poate fi folosita cu usurinta de catre orice antreprenor, fara a a avea nevoie de cunostinte de contabilitate! Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi sau sa scanezi documentele, sa le incarci pe platforma online si de restul se ocupa o echipa de specialisti in contabilitate si management operational!

Iata care sunt principalele servicii pe care Keez.ro ti le pune la dispozitie:

  • contabilitate
  • salarizare
  • infiintare firma

Mai mult, Keez.ro iti ofera un set complet de instrumente care te vor ajuta sa asiguri un management eficient companiei tale:

  • Rapoarte optime pe care le poti accesa usor si rapid, fiind astfel mereu la curent cu privire la performantele firmei tale;
  • Procese verificate Big4 – ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de competenta internationala;
  • Acces on-line 24/7 la toate documentele generate de business-ul tau;
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma cu usurinta, prin intermediul aplicatiei dedicate;
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand;
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati decriptare de la Microsoft Azure;
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului (descarcabile si editabile) pot fi accesate direct pe platforma;
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Keez

Comentarii

Cauta

Categorii populare