Comunicate de Afaceri

BPP Professional Education, accesibilitate si diversitate pe online


Platforma online ofera posibilitatea parcurgerii cursurilor in vederea pregatirii pentru sustinerea examenelor aferente acestor calificari profesionale in conditii de inalt profesionalism beneficiind de toate instrumentele pentru studiul individual si de asistenta trainerilor 24 din 24. cursurile online pot fi accesate cu usurinta, fiind necesara o simpla conexiune la internet, iar prezenta pe platorma este practic nelimitata pana la data sustinerii examenelor. Pachetul de studiu online este sustinut si de setul complet de materiale de studiu in format fizic.

“Suntem bucurosi sa vedem ca sistemul nostru de studiu online a fost primit atat de bine de piata locala, fiind introdus numai de la inceputul acestui an. Credem cu tarie in personalizarea serviciilor noastre in conformitate cu necesitatile pietei si evolutia tehnoligiei, motiv pentru care am decis ca e momentul sa adicem pe piata din Romania aceasta platforma unica de studiu online, oferind astfel o optiune de studiu in plus. “, declara reprezentantii BPP Professional Education Romania.


Despre BPP Professional Education Romania:

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 13 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera pachete complete de studiu pentru calificarii profesionale internationale precum ACCA, CIMA, DipIFR, CFA si CIA in Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: hemingway

Comentarii

Cauta

Categorii populare