Comunicate de Afaceri

BPP Professional Education Romania, 12 ani de perfomanta si succes


Fie ca este vorba de calificarea ACCA, CIMA, CFA sau CIA, BPP Professional Education Romania este compania de training care inregistreaza in mod constant cea mai mare rata de promovabilitate la nivel international.

„ Avem o echipa perfomanta de oameni dedicati care inteleg foarte bine nevoia de perfectionare a studentilor nostri. De 12 ani de cand BPP Professional Education si-a deschis portile, reusim sa avem in fiecare sesiune de examinare rate de promovabilitate peste media globala, iar unii dintre studentii nostri inregistreaza cele mai ridicate punctaje la nivel international’’, a declarat Dorina Badea, Managing Director.

DORINA BADEA, dispune de o vasta experienta financiara dobandita in timp ce a lucrat pentru companii de succes, cum ar fi Porsche Finance Group (in calitate de CFO) si Altex (Credex) Group (in calitate de CEO). De asemenea, Dorina a lucrat in proiecte pentru infiintarea unor companii financiare - incluzand o banca, un broker de asigurari, o companie de leasing si o companie financiara de consum - proiecte in care a avut responsabilitati de elaborare a strategiilor si de monitorizare a activitatii. Dorina a acumulat numeroase cunostinte in dezvoltarea si organizarea de sisteme, departamente financiare si contabile timp de mai bine de 12 ani. Specializarea Dorinei acopera subiecte precum managementul financiar si contabil si managementul performantei.

CRISTINA GUTU livreaza cu succes in cadrul BPP Professional Education atat pentru programe de training deschise, personalizate, cat si pentru calificari profesionale (ACCA, CIMA, DipIFR) pe linia raportarii si analizei financiare. Experienta practica a Cristinei acumulata in cadrul companiei Deloitte o plaseaza intr-o pozitie unica de a intelege activitatea clientilor si prin urmare de a relationa subiectele acoperite in curs cu practica participantilor. Cristina este membra ACCA si de asemenea membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

OTILIA MANTELERS a absolvit programul de master in Drept International la Universitatea din Rotterdam, participand la un program de burse Erasmus, inainte sa obtina calificarea ACCA. In perioada in care a lucrat ca auditor in cadrul KPMG in Olanda, Otilia a avut ocazia sa acumuleze experienta semnificativa colaborand cu multe companii multinationale ca Philips Corporate. In cadrul BPP, Otilia lucreaza indeaproape cu diferite companii in vederea dezvoltarii strategiilor interne de training si a programelor de training care sa raspunda necesitatilor specifice. Otilia este lector pentru diferite programe personalizate, cursuri deschise si calificari profesionale internationale precum ACCA, DipIFR si DipFM, specializandu-se in raportare financiara.

COSMIN GARVASUC este certificat CIA cu o experienta vasta in domeniu, detinand competente in ceea ce priveste abordarea examenelor. Cosmin detine cunostinte solide in ceea ce priveste subiectele cheie ale programei, in mare parte datorita experientei indelungate, atat ca auditor intern, cat si extern. In acest moment conduce functionalitatea auditului intern in cadrul unei banci locale si a lucrat in trecut pentru o companie din cadrul Big Four.


MADALINA ION si-a inceput cariera in 1997 ca auditor alaturi de Coopers & Lybrand/ PriceWaterhouseCoopers si a devenit manager in audit. In acest timp, Madalina s-a specializat in auditul bancar si al altor institutii financiare, fiind implicata in dezvoltarea si furnizarea de training atat pentru personalul PwC cat si pentru clienti externi. Incepand cu 2004 Madalina se afla la conducerea unei afaceri de familie, continuand sa prezinte programe de training personalizate catre clienti din sectorul bancar. Madalina detine calificarea ACCA inca din 2001, este membru CAFR si CECCAR, iar in 1995 a absolvit masteratul in Microeconomie aplicata (Orleans, France). Madalina este specializata in fiscalitate romaneasca, management financiar si analiza financiara.

MIKE TURNER este unul dintre cei doi fondatori ai biroului BPP Romania, alaturandu-se echipei BPP prin venirea sa in Romania in 1997 si in Ungaria in 2000. Mike detine calificarea CPA din Los Angeles. De cativa ani, Mike lucreaza in Africa de Sud, Statele Unite ale Americii si in Europa Centrala si de Est, inclusiv in cadrul Deloitte & Touche. In 2005 Mike a devenit director general al biroului BPP Ungaria si incepand cu 2008, Mike preda cursuri pe subiecte ca US GAAP si standarde de contabilitate internationala publica pentru NATO. Mike este specializat in livrarea programelor de training in domenii precum raportarea financiara si management financiar.

JUAN GAMECHO a absolvit Cardiff Business School inainte de a incepe o cariera in banci de investitii din Londra. Juan a lucrat in domeniul finantarilor structurate, apoi in finante corporative pentru Banca Hill Samuel si NM Rothschild, inainte de a veni in Romania in 1997, ca manager la Banca Charterhouse. In 1999 el s-a alaturat Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) in Romania. Juan lucreaza cu BPP de mai multi ani si este specializat in strategie manageriala.

ALED JOYCE a obtinut calificarea ACCA in anii 1990 cand lucra in strainatate. A detinut mai multe pozitii comerciale de management atat in Marea Britanie, cat si in Europa de Est sau Asia. Aled este specializat in domenile: financiar, management contabil, economic si juridic. Dupa o experienta de cativa ani in armata britanica, Aled si-a inceput cariera contabila cand lucra in cadrul postei nationale britanice in jurul anului 1985.

JONATHAN SNARY este Directorul General al biroului BPP din Bristol. Jonathan este contabil certificat inca din anul 1997 pe cand lucra in cadrul PwC in departamentul financiar. Jonathan s-a alaturat BPP mai intai in biroul din Londra, dupa care in cel mai mare birou din Bristol unde a devenit directorul departamentului de studii CIMA. Jonathan s-a alaturat biroului BPP Cehia la sfarsitul anului 2000, predand de atunci in Europa Centrala si de Est. El este specialist in management financiar si analiza financiara.

PETR SKOKAN a promovat Universitatea Economica din Praga obtinand diploma in Evaluarea Financiara si de Afaceri. Inainte sa se alature echipei BPP, Petr si-a inceput cariera in servicii financiare si de audit, urmand sa profeseze in cadrul T-Mobile Cehia in domeniul raportarii financiare, fiind promovat in pozitia de conducere a departamentului de management al riscului si control intern. Petr s-a alaturat BPP in 2007 si de atunci a livrat programe de training in diferite tari si orase, precum Malaezia si Hong Kong. Portofoliul sau de programe acopera arii precum raportarea financiara, audit si certificare si managementul riscului de credit. Din aprilie 2011 Petr este director general al biroului BPP Cehia.

RICHARD GIBBON este membru al Institutului Contabililor certificati din Anglia si tara Galilor (ICAEW). Richard a devenit contabil certificat alaturi de PwC in Manchester, Marea Britanie dupa care s-a alaturat echipei PwC Romania in 1994 ocupand pozitia de Senior Manager al departamentului de audit bancar, fiind responsabil si de o parte din proiectele de privatizare si de clientii internationali din domeniul manufacturier. Ca si trainer, Richard este specializat in managementul financiar, managementul contabil si raportarea financiara internationala.

WALDEMAR MAJEK este specializat in auditul financiar si intern si controlul intern. Pe langa furnizarea serviciilor de audit financiar si consultanta, Waldemar ofera training atat intern cat si extern pe domeniile contabil si de control intern. Din anul 2004, Waldemar este membru ACCA iar in anul 2007 a fost ales membru al Comitetului Executiv al ACCA in Polonia. De asemenea, el detine certificatul international de auditor intern, CIA. Din anul 2009 este membru al Comitetului de Audit al ACCA.

SIMON EMERY a devenit contabil calificat in anul 1987 pe cand lucra in cadrul KPMG. Simon a petrecut 18 luni scriind stardarde contabile si de audit pentru Lloyds din cadrul pietei de asigurari a Londrei. S-a alaturat BPP in anul 1989, predand pentru majoritatea calificarilor contabile recunoscute la nivel international, inclusiv ACCA. Subiectele pe care Simon se specializeaza sunt raportarea financiara si auditul. Simon a fost directorul general al birourilor regionale din Marea Britanie.

BEN WHEATON este contabil autorizat si timp de cativa ani a lucrat pentru KPMG in Londra. El preda numeroase cursuri despre contabilitate si audit pentru BPP in regiunea Centrul si Estul Europei si, de asemenea, este responsabil pentru actualizarea materialelor IFRS ale grupului, inclusiv cele destinate prestigioasei calificari ACCA. Ben a locuit si a lucrat in Spania, vorbind fluent limba franceza si spaniola.

ERICA GIBBON este membra a ICAEW, calificandu-se alaturi de BDO in Manchester, Marea Britanie. A lucrat in departamentul de audit si in grupul de corporate tax inainte de a deveni contabilul organizatiei Salvati Copiii. In anul 1994, Erica a venit in Romania ocupand pozitia de Manager Financiar si Manager Resurse Umane in cadrul Pricewaterhouse Coopers. In cadrul PwC, Erica era responsabila cu instruirea diferitelor birouri din cadrul companiei pe domeniile de audit, contabilitate si resurse umane, atat in regiune cat si in cadrul Programului de Instruire European. In anul 1999 s-a alaturat BPP si s-a mutat in Slovacia. Erica este specializata in contabilitate internationala, taxe si resurse umane.

MIHAELA TOPSA are o experienta vasta in gestionarea unor domenii precum consultanta in fuziuni si achizitii, standarde internationale de raportare financiara, modelarea planului de afaceri, audit financiar si analiza afacerii. In pozitia sa curenta de manager financiar, Mihaela se axeaza in special pe consultanta in fuziuni si achizitii, detinand responsabilitati precum: mentinerea relatiei cu clientul si dezvoltarea propunerilor de servicii, bugetarea si managementul de proiect pentru angajamente, gestionarea situatiilor de ajustare a preturilor si ce pot influenta valoarea tranzactiei, analiza mediului de afaceri targetat si identificarea factorilor cheie pentru fluxuri de numerar viitoare. Mihaela a obtinut calificarea ACCA in 2006.

TOM DELANEY detine o experienta vasta in domeniul financiar, obtinuta cu precadere in companii din domeniul FMCG si al telecomunicatiilor. Ca si profesionist, Tom este foarte orientat pe obtinerea de rezultate optime, avand un bagaj impresionant de cunostinte dobandite in mai mult de 20 de ani in care a profesat ca specialist financiar – contabil senior. Printre companiile in care a activat Tom se numara nume mari de multinationale precum Coca Cola, Glanbia Foodas si Eircom, in pozitii precum CFO si Consultant de Management. Tom se specializeaza in strategii financiare, control financiar, managementul costurilor si eficienta afacerii, planificarea financiara si a afacerii, rectructurarea afacerii si managementul schimbarii.

ADRIAN CODIRLASU, PhD, detine certificarea CFA din anul 2006. Adrian este Senior Options Dealer in cadrul ING Bank si Profesor al Scolii Doctorale de Finante Banci – DOFIN si al programului de masterat Managementul Sistemelor Bancare, in cadrul carora preda materii precum Econometrie, Instrumente Derivate si Managementul Riscului. In ultimii 4 ani Adrian a fost membru Consiliului Director al CFA Romania si din 2009 este Presedintele acestei asociatii. Adrian a ocupat pozitia de Economist Senior in departamentul de cercetare din cadrul Bancii Centrale Romanesti pentru mai mult de 5 ani.

DRAGOS CABAT are o experienta profesionala in domeniul financiar de peste 7 ani in pozitii precum Chief Financial Consulter in cadrul Interwam, manager de sucursala si manager de proiect in cadrul Unicredit Romania. Ca si manager de proiect, Dragos a fost responsabil cu dezvoltarea profesionala a angajatilor (branch managers, relationship managers, credit risk officers) in diferite arii utilizand strategii de risc de credit, analiza financiara, cerintele Basel II, produse specializate, garantii. Pentru o perioada de timp, Dragos a fost Director al directiei de risc din cadrul OTP Bank Romania. Dragos a absolvit programul MBA in 1995 si detine certificarea CFA din anul 2000 si functia de Vice-Presedinte al CFA Romania. De asemenea, Dragos este membru al Comitetului Bursei de Valori Bucuresti si lector in cadrul ASE.

Despre BPP Professional Education Romania:

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri la clasa si online pentru calificarile ACCA, CIMA, CFA si ACA din Romania.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: hemingway

Comentarii

Cauta

Categorii populare