Comunicate de Afaceri

BPP Professional Education se muta in casa noua


Cu o suprafata de peste 600 metri patrati, noul sediu BPP are capacitatea de a gazdui zilnic peste 160 de persoane dornice de dezvoltare profesionala. Arhitectura interioara realizata in stransa colaborare cu expertii Hi-Tech Offices (HTO) asigura facilitati de top studentilor, salile de curs beneficiind de ultimele dotari tehnologice fiind proiectate pentru a asigura un confort sporit participantilor la cursuri. In plus, pentru a crea o atmosfera de studiu cat mai eficienta, BPP a amenajat o camera de relaxare care sa asigure maximizarea procesului de invatare, prin reflexivitate si socializare.

„Pentru ca intotdeauna dorim sa fim flexibili si sa ne adaptam nevoilor clientilor nostri, ne bucuram sa putem oferi nu numai programe de training de inalta calitate, dar si cele mai bune conditii de invatare pentru clientii nostri. De aceea, ne-am dorit ca noul sediu sa cuprinda cat mai multe dintre sugestiile exprimate si sa satisfaca eficient nevoile potentiale ale cursantilor BPP. Suntem increzatori ca adaptarea la noua casa se va face repede si placut, avand in vedere multitudinea de facilitati disponibile.”, declara Dorina Badea, Managing Director BPP.

Aflat in imediata apropiere a renumitului centru comercial, noul sediu BPP contractat prin intermediul profesionaistilor de la Coldwell Banker Commercial prezinta numeroase avantaje ca accesul rapid, locuri de parcare gratuite nelimitate, numeroase optiuni pentru masa de pranz, multiple posibilitati de transport in comun dinspre si catre toate zonele Bucurestiului precum si ocazia de a combina utilul cu placutul profitand de utilitatea personala a centrului comercial.
Despre BPP Professional Education:

BPP Professional Education este cel mai mare grup de training profesional din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 13 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica materiale de studiu pentru mai multe calificari profesionale (ACCA, ACA, CIMA, DipIFR, DipFM, CFA, CIA) si cursuri pentru dezvoltarea profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri si examene pe calculator atat pentru calificarea ACCA cat si CIMA in Romania.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: hemingway

Comentarii

Cauta

Categorii populare