Comunicate de Afaceri

BPP Professional Education sustine educatia studentilor de la Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti.


Primul tutorial a fost sustinut de Madalina Ion, trainer calificat ACCA inca din anul 2001, membru CAFR si CECCAR, absolventa unui master in Microeconomie la prestigioasa facultate din Orleans, Franta.

“Studentii trebuie sa patrunda secretele economiei de piata, inca de pe bancile facultatii. Scopul meu ca trainer, a fost sa-i fac sa constientizeze ca odata intrati pe piata de munca, trebuie sa fie niste profesionisti care invata sa isi construiasca strategii castigatoare”, a declarat Madalina Ion.

Tutorialul a prezentat intr-un mod creativ prin teoria jocurilor, mai concret despre echilibrul Nash si despre Michael Porter. Cunoasterea termenului de echilibru Nash, a introdus studentii in teoria matematica a jocului, teorie descrisa ca o stare de echilibri strategic, plecand de la ideea ca un jucator nu are un avantaj, schimband de unul singur strategia. Studentii au fost implicati intr-o simulare concreta de licitatie in care au aplicat principiile celor doua teorii.

Obiectivul tutorialului a fost ca viitorii oameni de afaceri sa constientizeze, ca odata intrati in joc, singurele cai de iesire sunt ori castigul, ori pierderea si sa invete sa isi contruiasca de la bun inceput o strategie .


Despre BPP Professional Education Romania:

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri la clasa si online pentru calificararile ACCA, CIMA, CFA si ACA in Romania.Social Media
Vezi toate articolele autorului: hemingway

Comentarii

Cauta

Categorii populare