Comunicate de Afaceri

Credit Fix deschide primul punct de lucru în București – Auchan Titan

Clienții Credit Fix IFN pot opta de astăzi atât pentru modalitatea online de accesare a unui credit prin intermediul platformei www.creditfix.ro, cât și pentru varianta în care se adresează unuia dintre consilierii aflați la punctul de lucru.

,,Anul 2017 este pentru noi unul cheie în atingerea obiectivului asumat, de a ajunge în fruntea instituțiilor de creditare din România. El marchează o nouă etapă în dezvoltarea și maturizarea Credit Fix IFN. Deschiderea de birouri era următorul pas firesc în dezvoltarea instituției noastre. Facem acest lucru din dorința de a comunica direct cu publicul nostru, dar și ca o necesitate în urma diversificării produselor de creditare pe care le oferim. Aducem clienților noștri prin intermediul acestor birouri credite în rate cu și fără garanții precum și patru tipuri de credite destinate IMM-urilor”, a declarat Mircea Palangeanu, Director General, Credit Fix IFN SA.

CreditFix are un portofoliu diversificat de produse, setul de criterii de acordare fiind foarte clar în funcție de caracteristicile produsului. Un exemplu de situație particulară ar fi aceea în care clientul dorește o sumă mai mare, însă are un venit mai mic, poate obține acest credit împreună cu un codebitor. 

O caracteristică importantă a produselor Credit Fix IFN este rapiditatea, de aceea clienții pot apela de fiecare dată când apar cheltuieli neprevăzute. Așadar, cu un minim de documente în care trebuie să dovedești veniturile poți primi în 24 de ore creditul mult dorit.

De asemenea, Credit Fix vine și în sprijinul afacerilor clienților săi prin: factoring, scontare, linie de credit, credit IMM cu garanție. Creditul IMM poate fi obținut pentru perioade de până la 36 de luni și poate fi achitat în rate lunare egale, stabilite în funcție de capacitatea de rambursare.

În condițiile în care esti deja client Credit Fix, cu un singur drum până la punctul de lucru și cu buletinul în mână poți obține fără griji un credit de maxim 2000 de lei.

Deși mediul online este un element esențial pentru Credit Fix IFN în acordarea creditelor, totuși dorința de a interacționa fizic cu publicul a determinat deschiderea primului punct de lucru din Auchan Titan, cu un program de lucru în fiecare zi. În cursul săptămânii, programul este de la ora 9:00 până la ora 21:00, iar în weekend de la ora 10:00 la ora 20:00.

Despre Credit Fix:

Credit Fix IFN SA este o instituție financiară nebancară, înființată în 2015 de o echipă de tineri profesioniști din domeniul financiar. Plecând de la experiența acumulată, fondatorii au dezvoltat o serie de soluții financiare capabile să răspundă nevoilor neacoperite de instituțiile bancare. În decursul activității sale, Credit Fix a reușit să construiască o relație pe termen lung cu clienții săi, bazată pe oferirea rapidă și transparentă de credite și pe încurajarea îndatorării responsabile.

 

 

Pentru informații suplimentare:

Intrați pe www.creditfix.ro, sunați la 0374475000, numărul centrului de relații cu publicul sau puteți scrie pe adresa de e-mail contact@creditfix.ro.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare