Comunicate de Afaceri

Credit nebancar

Criza a lovit inclusiv in cadrul sectoarelor financiare, din acest motiv Banca Nationala a Romaniei poate avea pretentii ce sunt parca din ce in ce si mai mari. Bancile Comerciale au devenit mai rigide pe masura ce trece timpului si s-au temut sa acorde astfel de imprumuturi ale populatiei. Din acest motiv, s-a simtit nevoia aceasta de reinventare aferenta creditelor.

Asa au aparut acele institutiile financiare care sunt considerate nebancare. Ele pot acorda niste credite nebancare avand prevazute niste conditii foarte lejere, ele adresandu-se tuturor claselor sociale.

Institutiile Financiare Nebancare din Romania

Sunt pe piata multe companii ce pot acorda credite nebancare http://www.concordiacapital.ro/credit-nebancar/ si ale caror oferte pot fi oricand demne pentru a fi luate in seama.

Concordia Capital http://www.concordiacapital.ro/ spre exemplu, e intre acele institutii financiare nebancare ce pot sa ofere aceste tipuri de imprumuturi.

Desi astfel de institutii au niste dobanzi foarte mari comparativ cu cele care sunt oferite de catre banci si comparativ cu diverse alte IFN-uri, pot acorda credite nebancare care sunt de niste valori mai mici si avand un plan al returnarii respectivului imprumut ce va fi bine gandit. Mai mult, serviciul de creditare ce e facut chiar la domiciliu solicitantului ii determina pe cunoscuti, sa le poata accesa, ei fiind primii dintre cei care au implementat sistemul acesta.

Poate sa fie mentionata ca si o cu totul alta institutie de felul acesta si Cash Express, ea fiind o companie aferenta firmei Ralfi IFN care le pune la dispozitie clientilor niste credite la preturi foarte bune, fiind comparabile cu ale bancilor.

Chiar daca putem sa discutam in legatura cu creditele nebancare, poate sa fie demna de mentionat si oferta data de OTP Credit. OTP e una dintre acele putinele banci romanesti ce a creat un departament special pentru imprumuturi rapide de acest fel.

Atunci cand vrem sa accesam credite de acest fel, se recomanda sa putem avea in vedere si acele conditiile cu privire la eligibilitate ale IFN-urilor. Asadar, pentru obtinerea unui credit nebancar, este obligatoriu sa fim majori, insa sunt cazuri in care e obligatoriu sa avem 21 de ani ca si client si bineinteles un venit stabil care sa poata fi justificabil cu niste acte din ultimele trei luni.
Majoritatea IFN-urilor pot sa ia in calcul toate formele de venit, daca le putem justifica cu aducand pentru asta actele. Inclusiv cei care sunt pensionari pot obtine un credit de acest fel, insa cu conditia ca la finalul contractului de creditare, clientul sa ajunga la cel mult 69 de ani.

Documentele ce trebuie prezentate pentru a accesa putea un credit, pot sa difere in functie de tipul venitului pe care il avem. Cu toate astea, sunt doua acte care sunt solicitate in majoritatea cazurilor, oricare e natura veniturilor si acestea sunt: ultima factura pentru utilitati si copia actului de indentitate al solicitantului respectivului credit catre orice institutie financiara.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare