Comunicate de Afaceri

CREDITUL DIASPORA

Credius IFN S.A. este singura institutie financiara ce acorda credite romanilor din Diaspora, oferindu-le un produs exclusiv online, fara giranti si fara garantii.
Creditul Diaspora este un serviciu sigur, oferit la distanta, foarte accesibil datorita conditiilor lejere de acordare, cu documentatie minima si fara a fi necesara prezenta in tara, pentru orice nevoie.

Inca din anul 2013 Credius IFN a reusit sa inoveze piata imprumuturilor bazandu-se pe o echipa tanara, dar cu multa experienta, atentia fiind mereu orientata spre client si spre satisfacerea nevoilor acestora. Acum beneficiaza de tehnologia necesara si disponibilitatea creditarii in afara Romaniei.
Creditul pentru nevoi personale este o facilitate oferita celor peste 2 milioane de romani aflati in Marea Britanie, Spania si Italia, care pana in acest moment nu au avut posibilitatea contractarii unui imprumut, demersurile fiind anevoioase in tara in care au rezidenta. S-a pornit de la premisa ca, oriunde ne-am afla, sunt momente in care avem nevoie de ajutor, fapt real cu care trebuie sa ne confruntam, independent de vointa sau optiunea noastra.
Desi riscurile generate de acest segment au dus la lipsa ofertei, Credius IFN a reusit sa schimbe acest lucru si este prima si singura institutie financiara din Romania care a investit in crearea unui produs de creditare pentru romanii aflati peste hotare, astfel, conationalii din Italia si Spania pot beneficia de imprumuturi intre 600 si 9000 de EURO, iar cei din Marea Britanie intre 500 si 7500 LIRE. Exista posibilitatea obtinerii unui credit atat pe termen scurt, pe o perioada de la 4 pana la 6 luni cat si a unui credit pe termen lung, pe o perioada de la 7 pana la 60 luni.
Pentru a aplica este nevoie de carte de identitate romaneasca, un document de rezidenta si un document care sa ateste venitul. Solicitantul completeaza o cerere de credit online, direct pe site-ul Credius si ataseaza documentele solicitate.Raspunsul se primeste foarte rapid datorita automatizarii sistemului de acordare, iar dupa semnarea contractului de credit, banii sunt transferati direct in contul solicitantului.
In vederea usurarii administrarii creditului, avand in vedere ca este unul la distanta, imprumutatii beneficiaza de o zona de client, unde au acces securizat de oriunde din lume, la contul on-line, direct pe site-ul companiei, www.credius.ro – cu acces nelimitat la toate detaliile legate de credit, plati efectuate, rate viitoare si rambursari. Modalitatile de plata ale ratelor lunare sunt multiple, clientul avand posibiltatea de a achita online, direct din contul de client, prin transfer bancar sau la orice locatie Tranfer Rapid. Nu in ultimul rand, clientii existenti beneficiaza de conditii preferentiale la contractarea unui nou imprumut.
Astfel, la un credit pe termen scurt de 900 Euro, perioada de rambursare 4 luni, exista un comision unic de analiză de 100 Euro, un comision lunar de administrare de 4 % si o dobanda fixa 149 %, rata lunară este de 324,32 Euro iar valoarea totala platibila este de 1.297,28 Euro, DAE 1052,04 %. Acest calcul este unul orientativ, in functie de profilul de client solicitantul poate primi o oferta personalizata, ce poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Un alt avantaj oferit clientilor Credius, este punerea la dispozitie imprumutatilor a unui instrument unic de scadere a costului creditului, Pachetul Anticredit, de care poate beneficia orice solicitant, astfel, la rambursarea anticipată totala a creditului, imprumutatul nu plateste compensatia de rambursare anticipata ca in majoritatea cazurilor in piata, ci invers, primesti o bonificatie de la Credius, bonificatia ce poate fi, in functie de momentul in care se ramburseaza in totalitate creditul, de 1%/ 5%/ 10%/ 15%/ 20%, pentru rambursarea anticipata in primul/ al doilea/ al treilea/ al patrulea/ al cincilea an de creditare
Costurile implementarii si functionarii acestui serviciu de creditare sunt foarte ridicate; pe langa acestea mai sunt si costuri cu informarea potentialilor solicitanti, procesarea cererilor, semnarea contractelor, accesul la bazele de date, transferul sumelor de bani, etc. Pe langa aceste valori ridicate, acest produs este unul foarte riscant, motiv pentru care nu exista nicio alta oferta de creditare pentru romanii din Diaspora.
Creditul Diaspora este un serviciu unic, ce raspunde unor nevoi stringente de dezvoltare si evolutie, implementarea produsului fiind rezultatul unui lung proces si efort sustinut al intregii echipe Credius IFN. Toate demersurile duc spre crearea in cel mai scurt timp a unui produs financiar global, oferit in conditiile unor costuri mult mai avantajoase, dedicat tuturor romanilor ce au depasit granitele nationale, in orice tara s-ar afla.
Toate detaliile se regasesc pe platforma dedicata.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Credis

Comentarii

Cauta

Categorii populare