Comunicate de Afaceri

Crowe Romania anunta an record pentru Crowe Global in 2018

  • Veniturile globale ating cota de 14%
  • Veniturile depăşesc 4 miliarde dolari în primul an al noului CEO 

Crowe Global (Crowe) anunță astăzi cele mai recente informaţii despre performanţa financiară, prezentând venituri de 4.3 miliarde dolari (creştere a veniturilor cu 14%) în 2018. Acest salt evidențiază un an special pentru cea de-a 8-a cea mai mare reţea de contabilitate din lume, tot în acest an beneficiind de o consolidare strategică majoră a brandului.

Rezultatele expun o performanță puternică la nivel global, cu rezultate impresionante în SUA, Germania, Marea Britanie și Singapore și activități de achiziție targetate din partea firmelor cheie membre. Indicatorii arată un an excelent pentru noul director executiv, David Mellor, fostul CEO britanic, noul CEO global începând cu Aprilie 2018. 

Din punct de vedere geografic, fiecare dintre grupurile regionale ale grupului Crowe Global înregistrează o creştere economică: Asia Pacific – 41%, Africa – 9%, Orientul Mijlociu – 7%, Europa – 5% şi America Latină – 2%. 

 Crowe câștigă calitatea de membru exclusiv pe Ruihua CPA în China - cea de-a doua cea mai mare practică contabilă după PwC – propulsând creşterea pe o piaţă de bază, în timp ce în Asia, achiziţia Toyo din Japonia (de la BDO) a sporește veniturile cu 40 de milioane dolari.

 Rezultatele obţinute provin de la unii dintre cei mai cunoscuţi membri ai reţelei, menţionând creşteri precum: SUA – 9%; Germania – 17%; Marea Britanie – 17%; Crowe BGK Canada – 33%. În acelaşi timp se constată rezultate remarcabile şi în cazul companiilor membre mai mici, precum Ucraina cu o creştere de 104%. 

David Mellor, CEO Crowe Global: 

,,Cifrele menţionate anteriorîn special creşterea alcătuită din două cifre în întreaga reţea – vorbesc de la sine şi ar trebui celebrate. Suntem extrem de mândri de munca depusă în anul 2018 într-o piaţă care se dezvoltă rapid şi se bazează deja pe succese pe măsură ce 2019 se află în plină desfăşurare. Anul anterior a reprezentat o perioadă de schimbare semnificativă pentru Crowe, încercând ca prin investiţia în oamenii noştri, precum şi în procese şi în tehnologii să ne poziţionăm pentru o creştere viitoare continuă. Este plăcut să observăm că cifrele consolidează pozitivitatea observată zilnic în jurul reţelei noastre. Este important faptul că eforturile depuse în anul 2018 ne ajută să promovăm o colaborare mai profundă între firmele membre şi să construim o cultură globală a inovaţiei şi eficienţei, precum şi o creştere a afacerilor multinaţionale.”

Roberto Falato – Managing Partner, Crowe România 

,,Suntem bucuroşi să observăm că eforturile şi munca depusă la un nivel atât de larg atrag în urma lor rezultate benefice, iar valorile brandului sunt vizibile în toate activităţile si acţiunile Crowe.

Crowe România reprezintă una din verigile ce alcătuiesc a 8-a reţea de contabilitate din lume, şi suntem mândri de faptul că facem parte din aceasta, dar şi recunoscători pentru rezultatele pe care anul 2018 le-a adus. 

În anul 2019 vom continua să ne concentrăm pe a ajuta clienţii să ia decizii inteligente pe termen îndelungat şi să ne aducem aportul în ceea ce priveşte investiţia în oameni, procese şi tehnologii."

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Crowe Romania

Cauta

Categorii populare