Comunicate de Afaceri

Cu bonurile de masa pe card, platesti pranzul mai usor si mai sigur

Acestea functioneaza in baza aceleiasi legi ca si tichetele de masa pe hartie si valoarea unui tichet ramane aceeasi (9.41 lei/tichet), insa gestionarea lor devine mai flexibila.

Cardul Ticket Restaurant dezvoltat de Edenred faciliteaza plata sumei exacte de pe bonul fiscal, intr-un mod rapid prin tehnologia „contactless” si in siguranta, iar angajatii gestioneaza soldul cardului din platforma online sau din aplicatia mobila.

Cardul Ticket Restaurant este dezvoltat sub licenta Mastercard® si poate fi utilizat in cea mai mare retea de parteneri din tata tara. Tichetele electronice pot fi comandate online, prin platforma de comenzi Edenred Online.

Pentru angajatori, solutia pusa la dispozitie de Edenred are multiple avantaje in raport cu tichetele de masa clasice. Cardurile se incarca prin cateva clickuri si astfel este eliminata distribuirea fizica a tichetelor catre fiecare angajat, lunar, iar valabilitatea suportului card pentru tichetele electronice este de 4 ani.

Partenerii care accepta la plata cardul Ticket Restaurant se bucura de decontarea sumelor in aproximativ 24 de ore. De asemenea, acestia beneficiaza de gestiune simplificata, reducand costurile de manevrare a tichetelor pe hartie: eliminarea stampilarii, centralizarii, transportului și a rambursarii acestora.

Aflati mai multe despre tichetele de masa pe card: http://www.edenred.ro/ro/produse-si-servicii/beneficii-extra-salariale/viitorul-tichetelor

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare