Comunicate de Afaceri

Externalizarea arhivei de documente – o solutie de optimizare a costurilor in 2019

Un studiu realizat de compania americana Delphi Consulting a demonstrat ca angajatii companiilor care isi administreaza arhiva intern pierd in medie 500 de ore in fiecare an doar pentru a cauta documentele (!!) Cum in viata, dar mai ales in afaceri, “Timpul inseamna bani”, putem estima ca o risipa atat de mare de timp echivaleaza cu pierderi financiare considerabile pentru companiile care isi administreaza intern arhiva de documente.

Cum stau lucrurile insa in cazul externalizarii arhivei catre o companie specializata? Sa luam ca exemplu externalizarea arhivei catre ArchivIT, o firma de arhivare de top din Romania. Statisticile realizate in cadrul companiei releva faptul ca clientii ArchivIT au reusit sa optimizeze costurile cu arhiva in medie cu 50% (!!) Fiind o cifra medie, este evident ca procentajul exact poate varia de la client la client, in functie si de costurile arhivarii interne inregistrate inainte de externalizare.

Vestea buna este ca orice companie sau institutie publica poate obtine o evaluare Gratuita a costurilor externalizarii arhivei catre ArchivIT, prin simpla completare a unui formular de contact.

Dar haideti sa trecem in revista si alte argumente pentru a alege ArchivIT ca furnizor de servicii de arhivare:

 • ArchivIT detine singura cladire din Romania ce a fost construita special in scopul depozitarii arhivelor. Majoritatea firmelor ce se ocupa cu depozitarea documentelor dispun de un depozit general; in schimb, ArchivIT detine un depozit pentru arhiva cu autorizatii la zi ISU, PSI si Arhivele Nationale. Mai mult decat atat, depozitul este dotat cu sisteme de alarma, paza permanenta si monitorizare CCTV non-stop, este controlat din punct de vedere al umiditatii si al temperaturii si este dotat cu senzori de fum si de foc.
 • Este singura companie din industrie ce nu percepe o taxa anuala sub forma unui abonament, costul depozitarii fiind calculat pe zi.
 • Pentru  pretul oferit, ArchivIT nu impune o cantitate minima de cutii si nici o cantitate minima colectata lunar;
 • Cu ArhivIT, aveti un singur cost initial, intrucat firma nu impune servicii preliminare de prelucrare a documentelor.
 • ArchivIT nu limiteaza numarul de retrageri zilnice si/sau permanente.
 • Este garantata prin contract deplina confidentialitate in prelucrarea arhivei incredintate.
 • Cu ArchivIT nu vei semna contracte pe o perioada fixa de timp si nu vei fi conditionat nici in ceea ce priveste cantitatea de documente depozitate.
 • Valoarea politelor de asigurare cu ArchivIT este cea mai mare de pe piata (!!)
 • Echipa firmei de arhivare este alcatuita numai din specialisti.
 • Compania are peste 30 de ani de experienta pe piata serviciilor de arhivare.
 • ArchivIT nu impune exclusivitate in colaborare.

In concluzie, daca esti interesat de optimizarea costurilor companiei in 2019, poti  face economie de spatiu, de timp si de personal, toate traducandu-se in final in optimizare de costuri, externalizand arhiva catre ArchivIT.

Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul companiei, https://www.archivit.ro sau contacteaza telefonic un reprezentant ArchivIT la 021 467 0534.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ArchivIT

Comentarii

Cauta

Categorii populare