Comunicate de Afaceri

KRUK - desemnata cea mai performanta companie pe bursa de la Varsovia

Specialistii bursei de la Varsovia au facut o evaluare a performantelor companiei KRUK si au desemnat-o compania anului 2014 pe baza unei serii de criterii, printre care competenta consiliului de administratie, standardele inalte ale serviciilor si produselor companiei, relatiile cu investitorii, si mai ales strategia pe termen lung a companiei. Compania a primit patru distinctii de prestigiu, pentru fiecare dintre categorii, care sunt reflectarea bunelor rezultate pe care le inregistreaza, an de an, Grupul KRUK. Rezultatele exceptionale reprezinta efortul unei echipe pasionate, hotarate sa se autodepaseasca si dornice sa detina pozitia de lider al pietei de profil din zona Europei centrale.

Drumul pana la acesta performanta nu a fost usor, iar managementul companiei isi propune sa nu incetineasca ritmul dinamic de dezvoltare si nici planurile de expansiune pe noi piete. Inovarea si originalitatea sunt ingrediente importante care au marcat succesul companiei si au trezit interesul specialistilor. Abordarea amiabila a problemei datoriilor, prin promovarea strategiei de incheiere de angajamente de plata in rate convenabile, isi arata beneficiile, dupa ce a fost implementata pentru prima data in 2008 la nivelul intregului Grup.

Despre KRUK Romania S.R.L
In luna februarie 2013, compania KRUK International S.R.L. si-a schimbat denumirea in KRUK Romania S.R.L. Compania a fost infiintata in anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar, cat si companii de servicii. KRUK a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe piata achizitiei de portofolii de creante, in special de la banci.
Link: http://ro.kruk.eu/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kruk Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare