Comunicate de Afaceri

Pasi pentru a deveni antreprenor

Lansarea si primele vanzari sunt doar inceputul sarcinii tale ca antreprenor. Pentru a obtine profit si a ramane pe linia de plutire, trebuie intotdeauna sa va dezvoltati afacerea. Va necesita timp si efort, dar vei scoate din afacerea ta ceea ce ai pus in ea.

Colaborarea cu marci mai consacrate din industria dvs. este o modalitate excelenta de a obtine o crestere. Luati legatura cu alte companii si solicitati o promotie in schimbul unui esantion de produs sau serviciu gratuit. Colaborati cu o organizatie de caritate si oferiti voluntar o parte din timpul sau produsele dvs. pentru a va face numele.

Desi aceste sfaturi va vor ajuta sa va lansati afacerea si sa va pregatiti sa cresteti, nu exista niciodata un plan perfect. Vrei sa te asiguri ca te pregatesti temeinic pentru inceperea unei afaceri, dar aproape sigur ca lucrurile vor merge prost. Pentru a conduce o afacere de succes, trebuie sa te adaptezi la situatiile in schimbare.

Exista o vorba in armata ca ,,niciun plan nu supravietuieste primului contact", ceea ce inseamna ca poti avea cel mai bun plan din lume, dar de indata ce este in actiune, lucrurile se schimba si trebuie sa fii pregatit si dispus sa te adaptezi. si rezolvati rapid problemele. In calitate de antreprenor, valoarea dvs. consta in rezolvarea problemelor, fie ca este vorba despre produsul sau serviciul dvs. rezolvarea problemelor pentru alti oameni sau rezolvarea problemelor din cadrul organizatiei dvs.."
Intrebari frecvente despre inceperea unei afaceri


Cum imi pot incepe propria afacere fara bani?

Puteti lansa o afacere de succes fara fonduri de pornire. Lucreaza la o idee de afaceri care se bazeaza pe setul tau de abilitati pentru a oferi pietei ceva nou si inovator. In timp ce dezvoltati o noua afacere, continuati sa lucrati in pozitia dvs. actuala (sau ,,slujba de zi") pentru a reduce riscul financiar.

Odata ce ti-ai dezvoltat ideea de afaceri si esti gata sa incepi cu un plan de afaceri, va trebui sa fii creativ cu finantare. Puteti strange bani prin investitii prezentand ideea sustinatorilor financiari. De asemenea, puteti aduna finantare prin platforme de crowdsourcing cum ar fi Kickstarter sau puteti rezerva o anumita suma de bani din castigurile dvs. saptamanale pentru a o investi catre o noua afacere. In cele din urma, puteti cauta optiuni de imprumut de la banci si alte institutii financiare ca o modalitate de a va pune compania in functiune.


Care este cea mai usor afacere de inceput?

Cea mai usor de inceput este cea care necesita putine sau deloc investitii financiare in avans si nici nu ar trebui sa necesite o pregatire extinsa pentru a invata afacerea. Unul dintre cele mai simple tipuri de afaceri noi de lansat este o companie de dropshipping. Dropshippingul nu necesita gestionarea stocurilor, scutindu-va de bataia de cap de a cumpara, stoca si urmari stocul. In schimb, o alta companie va va onora comenzile clientilor la cererea dumneavoastra. Aceasta companie va gestiona inventarul, va impacheta marfurile si va expedia comenzile dvs. de afaceri. Pentru a incepe, puteti crea un magazin online selectand produse selectate din catalogul disponibil prin intermediul partenerilor.
Cand este cel mai bun moment pentru a incepe o afacere?

Cronologia ideala a fiecarei persoane pentru a incepe o noua afacere va fi diferita. In primul rand, ar trebui sa incepi o afacere atunci cand ai suficient timp pentru a-ti dedica atentia lansarii. Daca aveti un produs sau un serviciu sezonier, atunci doriti sa va incepeti afacerea cu un sfert inainte de perioada estimata a anului. Pentru companiile nesezoniere, primavara si toamna sunt perioade populare de lansare. Iarna este cel mai putin popular sezon de lansare, deoarece multi proprietari noi prefera sa-si aprobe SRL-ul sau corporatia pentru un nou an fiscal.

Ai intrebari legate de infiintarea unei firme?
Contacteaza-ne! Un expert contabil KS ExpertCont 17 de la infiintari firme Timisoara iti va raspunde la intrebari, pentru ca tu sa poti lua cele mai bune decizii!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare