Comunicate de Afaceri

Plateste simplu si rapid masa la restaurant folosind cardul cu tichete de masa

Multe companii au ales varianta tichetelor de masa o varianta care a fost si pe placul angajatilor, dar si pe placul angajatorilor. In acest fel, angajatorul oferea un bonus deductibil si scutit de taxe, in timp ce angajatul se bucura de bonusul sau pe care il putea folosi pentru cumparaturile alimentare din supermarkerturi sau restaurante.

Totusi, oferirea tichetelor de hartie face urmatorul pas si intra in era digitalizata. Din 2016 angajatii vor primi un card cu tichete de masa. Asemanator oricarui card bancar, acesta poate fi folosit exact cum este folosit un card bancar. Prezinta numeroase avantaje, cum ar fi faptul ca este mai usor portabil decat tichetele de hartie, iar cel care il foloseste, se bucura de adevarata valoare a tichetelor nefiind restrictionat cu privire la valoarea fiecarui tichet.

Cardul cu tichete de masa poate fi folosit de acum inainte si in restaurante. Daca inainte plata in restaurante se efectua mai dificil din cauza valorii fixe a tichetelor, cardul faciliteaza plata sumei integrale a consumatiei.

In concluzie, noul sistem este mult mai flexibil decat precedentul, iar atat angajatorul, cat si angajatul isi pastreaza multumirile vizavi de sistemul de bonusare ales. In continuare, oferirea tichetelor de masa este un proces deductibil si scutit de taxe si ii ajuta pe angajati sa isi cumpere alimente fara sa consume bani.

Cititi mai multe: http://www.edenred.ro/ro/card-ticket-restaurant
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare