Comunicate de Afaceri

Solutii financiare nisate

Comparativ cu alte state europene, avantajele pietei romanesti, recunoscute de catre finantatorii care au la dispozitie resurse financiare nelimitate, precum compania Deutsche Leasing Romania, sunt acelea referitoare la selectarea potentialilor clienti si a proiectelor cu sanse reale de reusita. Dezavantajele se pot traduce prin lipsa de traditie si istoric a companiilor care aplica pentru finantare, fapt ce le depuncteaza din punct de vedere al riscului angajat.

Aparuta relativ recent pe piata romaneasca de leasing, in februarie 2008, Deutsche Leasing Romania ofera solutii de finantare in toate aceste domenii. Analizand rezultatele obtinute in 2009 in segmentele-tinta sus-mentionate, pozitia DLRO este aceea de lider, consolidarea acesteia fiind tot mai evidenta cu fiecare luna.

Dintre segmentele in care DLRO activeaza, cele mai afectate in aceasta perioada de criza economica au fost industria tipografica, a constructiilor si a prelucrarii maselor plastice.

Urmeaza o perioada de stabilizarea dupa trendul abrupt descendent, fapt ce va duce si la o epurare a pietei in ceea ce priveste atat companiile de leasing, cat si clientii acestora.

Deutsche Leasing a reusit sa isi castige cota de piata prin profesionalism si servicii de calitate. Compania germana de leasing s-a impus pe piata de profil ca o institutie financiara care isi respecta atat partenerii, cat si clientii prin promptitudine si dedicare. Deutsche Leasing se identifica cu ideile si proiectele partenerilor sai, oferindu-le suport constant. Acest lucru devine posibil printr-un management profesionist, optimizat de know-how-ul international asigurat de apartenenta la un grup cu traditie de peste 40 de ani: Sparkassen-Finanzgruppe.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare