Comunicate de Afaceri

Tichete de masa pe card, de ce sunt mai convenabile decat cele tiparite pe hartie

Tichetele de masa pe card s-au introdus in tara noastra in luna octombrie a anului 2013. Este un beneficiu care se ofera angajatilor din mediul privat.

Tichetele de masa pe card se incarca electronic

Aceste tichete sunt simplu de folosit, caci practic ai un card, iar suma se incarca electronic in fiecare luna. Acestea sunt foarte usor de folosit, de catre orice angajat. Pot fi folosite la orice magazine in care se vand produse alimentare, caci in acest scop au si fost create.

Acestea tichete nu aduc beneficii doar angajatilor, ci si celor care detin firme, pentru ca primesc o reducere la plata unor dari catre stat.

Cu aceste bonuri electronice poti sa achiti contravaloarea unei mese la cantina, la serviciu. De asemenea, poti cumpara din magazine produse alimentare, insa este interzis sa achizitionezi cu acestea bauturi sau tigari.

Cum functioneaza

Trebuie sa stii ca tichetele de masa pe card contin un CIP si utilizeaza tehnolgia contactless, pentru a putea fi folosite cu usurinta la magazine sau la cantina. Sunt la fel usor de folosit ca si cardul pe care iti primesti salariul.

Aceasta tehnologie nu permite retragerea de numerar si necesita utilizarea codului PIN pentru finalizarea tranzactiilor in cadrul magazinului in care utilizatorul a efectuat cumparaturile.
Tichetele de masa pe card functioneaza si in alte tari, nu doar in Romania. Sunt o modalitate mai comoda decat tichetele de masa pe hartie. Tichetele de masa in general reprezinta un beneficiu acordat salariatului, pe langa beneficiile banesti. Sunt bonuri de masa de diferite valori in ceea ce priveste banii, unele pot fi in valoare de 10 lei, in timp ce altele pot fi in valoare de 15 lei sau pot sa valoreze mai mult. Acestea reprezinta niste beneficii pentru angajati. Contravaloarea acestor tichete poate fi utilizata o singura data, se poate folosi toata suma la cumparaturi, nu este o problema in acest sens, spune legea.

Cititi mai multe informatii despre tichetele de masa pe card: http://ro.benefits-rewards.sodexo.com/solutii-optimizare-fiscala-bugete/gusto-pass-tichete-de-masa-electronice-card
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare