Comunicate de Afaceri

Vulpoi & Toader Management anunta rezultatele in anul 2010

Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat cu privire la rezultatele companiei in anul 2010: “Rezultatele VTM de anul trecut confirma promisiunea facuta clientilor nostrii de a fi in continuare un partener strategic pentru ei. Credem ca este sarcina noastra sa oferim servicii care sa aduca cele mai mari beneficii clientilor nostri”.

Infiintata in anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este cea mai mare companie cu capital integral romanesc care ofera servicii de tipul “one stop shop” in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti. Portofoliul de clienti VTM numara aproximativ 200 de companii, printe care Nova Imobiliare, Master Chem Oil SRL, Bear Projects SRL, Medicare Technics, Spider Stores.

Serviciile oferite de VTM acopera o gama variata de domenii, de la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, control fiscal, audit contabil si evaluare, pana la consultanta in aria resuselor umane, asistenta juridica si consultanta pentru accesarea de fonduri europene.

###

Date de contact pentru presa:
VTM
Str. Henri Coanda, no. 27, sector I, Bucuresti
Tel: 021 650 00 71 / 72 / 73 / 74
Fax: 021 650 00 79 / 80
E-mail: media@vtm.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: HNC - healthcare communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare