Comunicate de Afaceri

4 lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand cumparati o camera frigorifica

Este o varianta mai buna decat sa achizitionati mai multe frigidere sau congelatoare, solutie care va duce la costuri mai mari pe termen lung.

Daca v-ati hotarat sa cumparati o camera frigorifica, iata 4 lucruri importante pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a efectua achizitia:

1. Tipul alimentelor

Tipul de alimente pe care intentionati sa il depozitati la rece determina tipul de camera frigorifica pe care ar trebui sa o cumparati. Daca depozitati doar alimente congelate, atunci aveti nevoie de o camera frigorifica de congelare, iar daca intentionati sa depozitati in principal alimente proaspete, va trebuie o camera frigorifica de refrigerare.

2. Aprovizionarea

Nu toata lumea ia in calcul acest lucru, dar este un aspect esential. Dimensiunea camerei frigorifice trebuie aleasa in functie de cat de des faceti aprovizionarea. Daca faceti aprovizionari in mod regulat, atunci va trebuie o camera frigorifica mai mica, iar daca faceti rar aprovizionarea, dar in cantitati mari, atunci o camera frigorifica mai mare va fi capabila sa stocheze toate produsele dumneavoastra.

3. Spatiul

Inainte de a achizitiona o camera frigorifica, ar trebui sa va ganditi daca aveti spatiu suficient. Este important sa va asigurati ca ati efectuat toate masuratorile corecte, in special in ceea ce priveste spatiul unitatii, care va putea varia in functie de izolatia si materialul utilizat.

4. Locul in care veti amplasa camera frigorifica

Pozitionarea sistemului dvs. de refrigerare este un aspect foarte important pentru ca sistemele de racire pot produce caldura .Deci trebuie sa va asigurati ca aveti un spatiu special rezervat pentru o camera frigorifica.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare