Comunicate de Afaceri

Aparat cafea la nisip AK/8-4 JOHNY

Cafeaua este una din cele mai consumate si apreciate bauturi din lume. De la inceput si pana in prezent cafeaua a avut diferite scopuri si moduri de preparare.

In restaurante, baruri, cafenele fiecare persoana isi gaseste cafeaua preferata fie ea la ibric, instant sau expresso. Aparatele de cafea au cunoscut odata cu aceasta schimbari si adaptari la vremurile noastre, tehnologia avand un rol important in prepararea cafelei .  echipamentehoreca.ro comercializeaza aparate pentru cafea la ibric sau echipamente moderne precum Scanomat.

Cafeaua la ibric este un mod traditional si simplu de a prepara cafeaua dorita iar aparatul de cafea la nisip este solutia perfecta pentru a prepara o cafea clasica dar moderna in acelasi timp deoarece aparatele de cafea la nisip propuse de cei de la echipamentediscount.ro este electric si beneficiaza de termoizolatie ce impiedica transferal de caldura de pe suprafata aparatului si permite reglarea temperaturii pe diferite pozitii. Ele sunt ideale pentru ca pastreaza aroma originala si orientala a cafelei, sunt usor de folosit si intretinut si incep sa fie tot mai appreciate de consumatori.

Intra in legatura cu un specialist horeca!
Tel: 004 0723 276930
office@echipamentediscount.ro
http://www.echipamentediscount.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare