Comunicate de Afaceri

Asistentul ideal in bucatariile profesionale

 

Cu totii stim ca industria HoReCa se confrunta cu o lipsa majora de personal. Unul dintre liderii europeni in productia de echipamente din sectorul HoReCa, SAMMIC, a scos pe piata produse multifunctionale, atat pentru a acoperi acest deficit, cat si pentru a usura munca angajatilor si a minimiza timpul de preparare a retetelor.

Robotul de legume CA-31 este unul dintre cele mai importante echipamente dintr-o bucatarie profesionala si are o constructie speciala, orificiul de evacuare pozitionat lateral permitand o distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere. Acest lucru are ca rezultat o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. fiind foarte util pentru legumele mari (cum ar fi varza, din care nu se pierde nimic in timpul felierii).

Noua tehnologie de productie ofera rezultate uniforme si de calitate superioara. Gama larga de discuri si grile permite operatorului sa obtina peste 70 de modalitati diferite de taiere: felii, julienne, razuire, cuburi si grosimi variabile a chipsurilor de legume, etc.

Robotul de legume Sammic este conceput in intregime din materiale potrivite pentru contactul cu alimentele ( otel inoxidabil ), motorul ventilat permitand utilizarea continua. Toate modelele (monofazic 220V/50Hz sau trifazic 380V/50 Hz ) ofera o constructie usor de utilizat si curatat, acestea fiind echipate cu un panou de comanda intuitiv si rezistent la apa.

Masina de feliat legume SAMMIC CA-31, respecta cele mai stricte norme de igiena si productie ( NSF ), fiind certificata la nivel international.

Gama noastra de echipamente HoReCa este diversa si poate raspunde tuturor cerintelor. www.echipamentediscount.ro / persoana de contact: Cristi Lutuc – 0723 276 930.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare