Comunicate de Afaceri

Cafeaua premium Bazzara, acum disponibilă și în România

Caffee Bazzar srl a introdus recent pe piața din România binecunoscutul brand italian de cafea boabe premium Bazzara. Aceasta vine în 5 specialități: Bazzara DolceVivace (50% arabica 50% robusta), Bazzara Aromamore (70% arabica), Bazzara Piacerepuro (100% arabica), Bazzara GranCappuccino și bineînțeles blendul de espresso Bazzara DodiciGrancru, dedicat celor mai fini cunoscători.

La ora actuală cafeaua Bazzara Dodicigrancu este cu siguranță unul dintre cele mai bune blenduri de espresso din lume, conceput de familia de maeștri cafetieri Bazzara din Trieste. Trieste - oraș-port la Marea Adriatică, aproape de Veneția - are o lungă tradiție în domeniu, fiind încă de la începutul secolului XVIII poarta de intrare în Europa creștină a vapoarelor încărcate cu cafea din Orient. În 1966 Dioniso Bazzara a realizat un amestec unic de 12 boabe de cafea arabica 100% care îți vor aduce în aceeași ceașcă nuanțe de arome florale gata să se topească în senzația de lichioruri caraibiene, o esență unică de migdale care se întrepătrunde cu parfumul romului jamaican și cu notele fine de tutun, și un gust ușor picant pe care îl vei savura cu plăcere și care amintește de aroma cojii de portocală confiată, înmuiată în ciocolată.

Originile acestei adevărate regine a cafelelor arabica se regăsesc în toate regiunile planetei. Nimeni nu a mai făcut până acum un blend atât de reușit de 12 cafele recunoscute pe plan mondial: Jamaica Blue Mountain, Santo Domingo Washed AA, Mexico Washed Altura, Guatemala Washed SHB, San Salvador Washed SHG, Honduras Washed SHG, Nicaragua Matagalpa, Costa Rica Tarrazu, Colombia Supremo, Brazil Selecto Fino, Ethiopia Washed Sidamo și India Plantation. Modul de prăjire este unul încet, care conservă aroma fiecărei boabe de cafea.  Arta selecției boabelor, a prăjirii și a uscării lor este păstrată de 3 generații încoace de familia Bazzara.

Italia își datorează supranumele de „Bel Paese” (țara frumoasă) datorită talentului ei de a pune în valoare, printr-o selecție adecvată, cele mai valoroase experiențe din peninsulă și de pe plan mondial. DodiciGrancru exprimă din plin acest talent, fiind o adevărată simfonie de arome și nuanțe care provin din tărâmuri exotice și sunt făcute să se exprime la unison într-o simplă ceșcuță de espresso.

Pe o piață a consumului rafinat de cafea dominată de branduri fără un renume deosebite, create artizanal la nivel local, reprezentanții CaffeeBazzar.ro sunt convinși că Bazzara se va impune în cel mai scurt timp în rândul celor mai fini iubitori de cafea. Bazzara Dodicigrancru, sortimentul cel mai scump al gamei Bazzara, se comercializează la 0,25 kg (45 RON cu TVA inclus) și la 1 kg (170 RON). Celelalte sortimente se comercializează numai la 1 kg, la prețuri variind între 120-150 RON / kg.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Cauta

Categorii populare