Comunicate de Afaceri

Ce face o bucătărie comerciala?

Bucătăriile comerciale includ stații de gătit și echipamente adecvate pentru a gestiona statiile. Forma de bucătărie prezentată de restaurant, precum și tehnicile de pregătire a alimentelor definesc bucătăria comercială. Dimensiunea fizică a restaurantului este, de asemenea, luată în considerare atunci când echipamentele și aparatele de uz comercial sunt selectate pentru bucătărie. Bucatariile comerciale sunt, de obicei, mult mai spatioase decât bucătăriile rezidențiale tradiționale. Bucataria unui restaurant este dotata cu diferite echipamente de gatit ce cuprind functii de coacere, de catering și grătar.

Selectarea echipamentului
O bucătărie comercială să poată identifica cu ușurință prin echipamentul său. Echipamentele rezidențiale nu sunt proiectate să se ocupe de prepararea produselor alimentare pe scară largă și necesită înlocuire periodică. bucătăriile comerciale folosesc echipament robust proiectat special pentru producția de alimente în masă care să includă, de asemenea, opțiunea de siguranță, inclusiv scuturi de siguranță și de protecție pentru degete.

Aspect Proiectare bucătărie
Bucatariile comerciale profesionale sunt proiectate pentru a fi cat mai utile iar compartimentarea si delimitarea spatiului se face in functie de dotarile si functiile acestora. Un aspect bine organizat al bucătăriei comerciale necesită deasemenea prize suplimentare de gaze naturale și electrice la fiecare stație, sifoane de pardoseală aproape de chiuvete si alimentarile cu apa și mai multe chiuvete: pentru prepararea hranei, spălarea mâinilor și curățarea ustensilă, echipamente de refrigerare multiple sa răcească alimentele depozitate la temperaturi precise.

Cerințe de siguranță
Masurile de siguranță sulimentara sunt necesare in bucatariile comenricla, acestea se regasesc in sisteme de ventilatie, senzori de gaze naturale si incendiu, podele antialunecare in zonele umede și pardoseli căptușite în zonele în care angajații stau pe perioade lungi de timp, inclusiv lângă chiuvete și blaturi, stingătoare industriale sau sisteme de ignifugare integrate în structura clădirii.

Mobil: 004 0723 276930
Email: cristi@echipamentediscount.ro
Web: www.echipamentediscount.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare