Comunicate de Afaceri

Craciun traditional si Revelion 2021 nemaipomenit in statiunea Izvoarelor de aur - Baile Olanesti

Una dintre cele mai frumoase zone din tara

Baile Olanesti, supranumite ”Izvoarele de Aur”, apar prima oara atestate in anul 1527 iar in 1760 sunt construite primele camere cu bai. In anul 1873, la Expozitia de la Viena, apele termale de la Olanesti primesc medalia de aur pentru proprietatile lor deosebite. Din 1922 a inceput aici captarea a 22 de surse de apa. Statiunea Baile Olanesti are cel mai mare numar de izvoare. Se afla intr-o zona cu o clima deosebita ce permite ca pe tot parcursul anului sa se efectueze tratamente balneare. Iernile au in medie o temperatura de -2 grade C iar vara o temperatura medie de +19 grace C.

Apele termale din Baile Olanesti pot fi folosite pentru cure interne si cure externe. Se trateaza afectiuni renale, ale cailor urinare, afectiuni digestive, afectiuni ale ficatului, afectiuni respiratorii, dermatologice, alergice, cardiovasculare.

Craciun si Revelion la Hotelul Stogu din Baile Olanesti

Pentru a beneficia de toate proprietatile minunate ale statiunii, Hotel Stogu este o alegere foarte buna. Este situat chiar in centrul statiunii, fiind usor accesibil. Se afla la o distanta de doar 18 km de la Ramnicu Valcea. Hotelul ofera cazare in 25 de camere duble si un restaurant cu 150 de locuri unde puteti sa savurati preparate traditionale dar si produse dietetice. Este dotat cu o baza proprie de tratament unde clientii pot beneficia de reduceri.

Daca faceti deja planuri de sarbatori gasiti oferte atractive pentru cazare Olanesti: la trei nopti de cazare primiti o noapte bonus, mese traditionale, colinde, mese festive si multe alte surprize.


Oferte speciale de Craciun si Revelion
Oferta de Craciun include mesele cu meniuri traditionale, intalnirea cu Mos Craciun si vizite ale colindatorilor, ca odinioara. Oferta de revelion 2021 include cina festiva si program muzical live. Iata toate detaliile: https://www.hotelstogu.ro/oferte-baile-olanesti.php.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Online Marketing

Comentarii

Cauta

Categorii populare