Comunicate de Afaceri

Cutite, foarfeci, forfecute si instrumente care sa taie mai bine decat atunci cand erau noi? Descopera serviciile atelierelor de ascutit

Cum obtii ascutitul perfect al instrumentelor tale fara sa le deteriorezi lama? Fie ca vorbim de cutite, foarfece de tuns, forfecute de manichiura sau despre alte instrumente de lucru, vine un moment cand este nevoie sa le ascuti pentru ca s-au tocit. Singura solutie pentru a obtine ascutitul perfect care sa protejeze lama este sa apelezi la un atelier profesionist. Exista si in Romania ateliere de ascutit care lucreaza repede si bine, avand si o atitudine orientata spre client.

Cum recunosti ca un atelier va avea cu adevarat grija de instrumentele tale ce trebuie ascutite?

  1. Au personal cu experienta indelungata, prin mana carora probabil ca trecut toate tipurile posibile si imposibile de instrumente de lucru ascutite.
  2. Inginerul sef al atelierului se implica direct in ascutirea fiecarui instrument. De obicei, aceste ateliere au o persoana foarte experimentata si toate instrumentele ar trebuie sa treaca prin mana lui. Conteaza si echipa atelierului, dar cel mai mult conteaza inginerul sef.
  3. Au un atelier intr-o locatie clara, in care nu se mai desfasoara si alte activitati economice conexe. Adica, mai pe romaneste, doar de asta se ocupa.
  4. Lucreaza folosind cele mai performante echipamente. Si in domeniul ascutirii cutitelor, ca in multe alte domenii, tehnologia folosita este la fel de importanta ca priceperea omului.

Increderea in atelierul de ascutire

Cea mai mare problema a furnizorilor neexperimentati de servicii de ascutire este ca uneori nu folosesc instrumentele corecte in activitatea lor. Cei care nu cunosc bine tipurile de cutite, ar putea utiliza echipamentele care nu se potrivesc. Spre exemplu, un cutit sushi poate fi distrus pentru totdeauna daca este ascutit in acelasi mod cu un cutit european de bucatar sau daca este tinut la un unghi diferit fata de cel optim.

Relatia de incredere cu un Atelier de Ascutire Cutite, Foarfece de tuns si Forfecute de manichiura se construieste treptat, pe masura ce ascutiti diverse lame la ei si sunteti multumit de rezultate. Este de nepretuit sentimentul incercat atunci cand primesti coletul cu instrumentele tale de la atelier, il deschizi si observi ca au fost ascutite impecabil si taie mai bine ca in prima zi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Online Marketing

Comentarii

Cauta

Categorii populare