Comunicate de Afaceri

De ce aleg restaurantele cuptoare gastronomice si gratare cu roca vulcanica?

Secretul oricarui business de succes, cu atat mai mult din zona alimentatiei publice, sta in calitatea echipamentelor folosite si a timpului redus de asteptare din partea clientilor. Evident, lucrurile se complica cu atat mai mult cu cat detii un restaurant, iar normele actuale iti impun sa folosesti echipamente Horeca, special create pentru acest domeniu, ale caror siguranta si fiabilitate au fost dintotdeauna apreciate de cei mai cunoscuti bucatari.

Asta include o serie de investitii, care se vor vedea in profitul restaurantului pe care il conduci. Cele mai importante din industria Horeca sunt, bineinteles, cuptoarele gastronomice, fara de care mancarea nu ar fi preparata rapid si nu ar avea cel mai bun gust.

Cuptorul gastronomic este o piese centrala in orice tip de restaurant, cantina sau fast-food. Gama de cuptoare gastronomice existente pe piata din Romania fac diferenta dintre un preparat culinar si un preparat culinar extraordinar. Au dimensiuni si caracteristici diferite, care sa serveasca nevoilor diferitelor bucatarii profesionale. Aceste cuptoare sunt din otel inoxidabil, avand un design ergonomic, menit sa faciliteze toata activitatea din bucatariile profesionale.

Aburirea este o metoda de gatit extrem de blanda, in care toate ingredientele valoroase din alimente sunt pastrate. Cu ajutorul cuptoarelor gastronomice poti servi clientilor alimente usor gatite sau fierte, care contin toate vitaminele necesare pentru o viata sanatoasa.

 

Despre gratarele cu roca vulcanica

Bucatile de lava vulcanica sunt folosite in gratare, in special pentru gratare cu gaz, ca modalitate de a pastra caldura in timpul procesului de gatire. In plus, utilizarea de gratare cu roca vulcanica vine si o serie de avantaje, deloc de neglijat.

Prin natura lor, rocile de lava sunt poroase, cu gauri mici in intreaga piatra, ceea ce le face o sursa excelenta de incalzire, distribuie caldura in gratar, in zone unde flacarile de gaz ar putea sa nu ajunga in alt mod.

Gatitul la gratarul cu roca vulcanica este o metoda de gatit absolut naturala, care face ca alimentele sa aiba un continut scazut de grasimi, dar si un mod de gatire care produce o aroma foarte intensa.

Cu cat este mai mare caldura in gratar, cu atat mai scurte sunt sesiunile de gatit, ceea ce inseamna o expunere mai redusa la fum si la agenti cancerigeni. Capacitatea ridicata de mentinere a caldurii inseamna, de asemenea, ca se poate opri flacara, inchide capacul si sa mentine alimentele pe gratar pentru a termina gatitul sau incalzirea in mod lent, fara a fi nevoie sa-l expui la o flacara continua sau la fum in mod suplimentar cand folositi un gratar cu roca vulcanica.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare