Comunicate de Afaceri

Dedurizatoare

Aveti expresor, masina de gheata, masina de spalat sau alte echipamente care folosesc pe alimentarea cu apa un dedurizator manual? Stiti ca acest dedurizator trebuie regenerat periodic? Stiti ca daca dedurizatorul nu este regenerat periodic devine un "generator" de calcar?

Va prezentam cum se poate face aceasta regenerare corecta si fara sa para o interventie prea sofisticata.

Daca nu va descurcati atunci completati formularul de solicitare service si un tehnician va va ajuta sa faceti acest lucru.  (echipamentediscount.ro)

DEDURIZATOR MANUAL

Tabel1

 Date tehnice
Debit 1000 l/h
Presiunea minima/maxima 1-8 bar
Temperatura min./max. alimentare apa 4 – 150C
Legenda Figura.1
A - Intrare apa
B – Iesire apa
C – Robinet intrare apa
D – Robinet iesire apa
E – Tub eliberare presiune
F – Tub regenerare
G –Maner capac
I – Valva unisens

Acest dedurizator este destinat numai in scopul depurarii apei reci potabile; orice alta intrebuintare este improprie si irationala.

ATENTIE! Pentru regenerarea dedurizatorului se utilizeaza doar NaCl (clorura de sodiu) in granule mari (sare de bucatarie). Este interzisa folosirea altor substante si produse chimice.


Rasinile continute in deduriztor sunt necesare pentru buna si corecta functionare a acestuia; nu le aruncati.

Instalarea

Dupa ce ati scos ambalajul, asigurati-va de integritatea dedurizatorului. Ambalajul (saci de plastic, carton etc. nu trebuie lasat la indemana copiilor deoarece reprezinta pericol. Instalarea trebuie efectuata respectand normele in vigoare, dupa instructiunile producatorului si a personalului calificat.

Instalarea necorespunzatore, poate cauza daune persoanelor, animalelor sau lucrurilor pentru care producatorul nu poate fi considerat responsabil.

Punerea in functiune:

Regenerarea rasinilor (fig. 2).
Puneti tubul de iesire a apei intr-o scurgere. Pozitionati manerul robinetilor catre stanga si deschideti robinetul pentru intrarea apei, lasati sa curga apa pana cand aceasta va fi limpede, dupa care opriti intrareaapei si bransati furtunul de iesire la masina de cafea. Regenerarea periodica (fig.3)

Pozitia B
1. Puneti intr-o galeata tubul de depresurizare. Pozitionati la dreapta manerul robinetilor si asteptati scaderea presiunii. Scoateti capacul desuruband manerul acestuia si introducetisare in cantitatea prescrisa in tabelul de functionare la modelul(tabelul 1) ATENTIE! Curatati garnitura capacului de eventualele reziduri de sare.

Pozitia C
2. Puneti la loc capacul, insuruband manerul acestuia si pozitionati manerul robinetului de intrare la stanga. ATENTIE! Curatati partea superioara a dedurizatorului de eventualele resturi de sare.
3. Lasati sa iasa apa sarata din furtunul de descarcare pana candapa va fi dulce (circa 40 min)

Pozitia A
4.Aduceti dedurizatorul in faza de lucru pozitionand manerele robinetilor de iesire la stanga. 5.Sfarsitul regenerarii. ATENTIE! Pe durata regenerarii, aparatul pentru al carui dedurizator se face regenerarea nu trebuie alimentat. In vederea mentinerii eficientei dedurizatorului, va sfatuim sa efectuati regenerarea periodica in baza utilizarii acestuia si a duritatii apei folosite. Va sfatuim sa utilizati tabelul de mai jos, unde puteti sa notati datele cand efectuati regenerarea. data instalarii data regenerarii data regenerarii data regenerarii data regenerarii
ATENTIE! Pe durata regenerarii, aparatul pentru al carui dedurizator se face regenerarea nu trebuie alimentat.

In vederea mentinerii eficientei dedurizatorului, va sfatuim sa efectuati regenerarea periodica in baza utilizarii acestuia si a duritatii apei folosite.
Va sfatuim sa utilizati tabelul de mai jos, unde puteti sa notati datele cand efectuati regenerarea.

https://www.comunicatedeafaceri.ro/thumbs/aac/838x450_5e35a6bf9a7ed.pnghttps://www.comunicatedeafaceri.ro/thumbs/aac/838x450_5e35a6bf96f1a.jpg

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare