Comunicate de Afaceri

Detergentii pentru masina de spalat vase de la Dacris94.ro: formula speciala

Pentru folosirea masinii in mod optim trebuie utilizat un detergent pentru masina de spalat vase corespunzator (despre care aflati mai multe informatii aici: http://www.dacris94.ro/uz-casnic/detergent-si-lichid-de-clatire-pentru-masini-de-spalat-vase), pe care-l pune in vanzare magazinul online Dacris94.ro.

Aceasta firma a fost infiintata in 1994 sub forma de societate cu capital privat si are ca obiect de activitate productia si distributia produselor pentru curatenie si a cosmeticelor hoteliere. Dacris94.ro are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si este intr-o continua dezvoltare. Productia lor este structurata pe trei domenii de utilizatori:

• Casnici;
• Industriali;
• Institutionali si Ho.Re.Ca (hoteluri, restaurante, catering).

Detergenti pentru masina de curatat vasele – avantaje

Detergenti pentru masina de curatat vasele, ieftini si calitativi se gasesc cu siguranta pe rafturile acestui magazin online Dacris94.ro in doua categorii: Automatic Dishwashing, un detergent lichid nespumant, puternic degresant, care elimina toate tipurile de grasimi animale si vegetale si Liquid Rinse Dishwashing, un agent activ de clatire, ce impiedica acumularea depunerilor de calcar si ajuta la clatirea mai rapida a veselei, imbunatatind programul de uscare.

Dacris94.ro recomanda ambele tipurile de detergenti pentru masinile de spalat vase, care se vor folosi conform instructiunilor de utilizare a masinii.

In functie de duritatea apei cu care se alimenteaza si de dificultatea procesului de igienizare, pot fi folositi diferiti detergenti, dupa cum urmeaza: anticalcar praf, apret praf parfumat, anticalcar lichid, solutie pentru indepartat pete de mucegai, automatic dishwashing, cleaner ceramic floral sau fresh etc.

Avantajele folosirii acestor detergenti pentru masina de spalat vase sunt:

• Raport bun intre calitate, cantitate si pret;
• Spalarea eficienta;
• Dizolvarea usoara;
• Distribuirea uniforma a detergentului;
• Foloseste aditivi speciali pentru dizolvarea grasimii.

Detergentul pentru masina de spalat vase - criterii de alegere a celui mai bun produs

Pentru alegerea unui produs adecvat standardelor de astazi, dar si prielnic masinii de spalat vase din dotare, clientii Dacris94.ro trebuie sa tina cont de cateva aspecte foarte importante.

Criteriile de alegere a detergentului pentru masina de spalat vase sunt urmatoarele:

• Tipologie: pastile, pachete, lichid, de tip gel, pulbere, cristale, cartuse;
• Formula: cei mai buni detergenti sunt cei cu o formula completa;
• Continutul de fosfati: evitarea cumularii de pete inestetice pe vase determina tratarea cu fosfati pentru dizolvarea ionilor de calciu si magneziu;
• Continutul de clor: de preferat cele cu continut scazut de clor pentru ca daca aceasta substanta patrunde in corp in cantitati mai mari poate reprezenta o amenintare serioasa pentru sanatatea oamenilor;
• Caracteristicile speciale: enzimele mult mai prietenoase cu mediul, parfumul, uneori optional pentru unii utilizatori;
• Costul de achizitie: raportul pret/calitate/confort este cel mai important atunci cand se face aceasta cumparatura.

Pentru informatii suplimentare, clientii pot suna la numarul de telefon pus la dispozitie de firma 0751131070 sau la e-mailul office@dacris94.ro. Fiecare comanda este verificata telefonic, pentru o mai mare rapiditate si siguranta a ei.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare