Comunicate de Afaceri

Echipamente HoReCa - Inceputul unei afaceri de succes

Pentru succesul unei afaceri totul depinde de inceputul acesteia, pentru domeniul alimentatiei atentiea deosebita in achizitionarea echipamentelor horeca necesare desfasurarii activitatii este cea mai importanta, echipamentele trebuie sa se incadreze si sa functioneze respectand fluxul.

Preturile acestor echipamente HoReCa si a echipamentelor din industria alimentara pot parea uluitoare, mai ales pentru o persoana care paseste pentru prima data in aceasta afacere. Pentru cei care doresc sa porneasca cu dreptul exista si solutii ce-i pot ajuta sa faca achizitiile necesare la un pret avantajos, una din ele fiind echipamentele hreca second hand. Acestea echipamente sunt la preturi mai mici dar perfect functionale si beneficiaza de garantie.

Magazinul online http://www.echipamentediscount.ro va ofera consultanta de specialitate si pune la dispozitia dumneavoastra echipamente HoReCa si echipamente din industria alimentara noi si second hand.
Daca dispuneti de un buget limitat, se pot economisi sume importante prin alegerea echipamentelor utilizate sau prin accesarea a mii de produse noi, cu discount.
La o analiza rapida se poate constata fie ca unele echipamente necesare ar trebui sa fie noi de la bun inceput fie ca pretul unui echipament nou poate fi mai mic decat pretul unui echipament second.

Comandati echipamente HoReCa noi:
. Intretinerea corespunzatoare sporeste durata de viata utila a echipamentului.
. Beneficiati de intreaga perioada de garantie oferita de producator.
. Echipamentele noi cu discount va ajuta sa faceti economii semnificative.

Comandati echipamente HoReCa second hand:
. Sunt rezistente.
. Preferate in cazul unui buget redus.
. Ofera posibilitatea de a demara o afacere cu un minim de investitie.


Aveti nevoie de echipamente HoReCa noi cu discount sau second hand?
Tel: 004 0723 276930
office@echipamentediscount.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare