Comunicate de Afaceri

Echipamente profesionale

În ultimii ani industria alimentară a cunoscut o ascensiune rapidă, iar restaurantele, barurile și cofetarii au avut un interes să păstreze pasul cu noile tehnologii din domeniul horeca. O bucatarie echipata corespunzator cu utilaje, echipamente profesionale faciliteaza realizarea celor mai bune preparate, ajuta la pastrarea aromelor originale ale ingredientelor si un aspect pentru ca produsele finite sa fie unele de calitate superioara.

Magazinul online echipamentediscount.ro comercializeaza si ofera mentenanta si consultanta pentru intreg domeniul horeca punand la dispozitia dumneavoastra cele mai performante si calitative utilaje, aparate si echipamente horeca.

Fie ca e vorba de echipamente pentru bucatarie, vitrine de prezentare pentru cofetarie, cuptoare gastronomice/patiserie sau aparate si accesorii pentru bar echipamentehoreca.ro va ofera cu incredere o gama larga de produse la cele mai accesibile preturi, astfel munca in bucatarie este usurata si eficienta iar afacerea dumneavoastra va fi profitabila.

Intra in legatura cu un specialist horeca!
Tel: 004 0723 276930
office@echipamentediscount.ro
http://www.echipamentediscount.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare