Comunicate de Afaceri

Franke Home Solutions: Noua denumire a diviziei Franke, dupa fuziunea Faber Hoods & Cooking Systems si Franke Kitchen Systems

In Iulie 2020, Franke Group a anuntat fuziunea diviziilor Faber Hoods & Cooking Systems si Franke Kitchen Systems. Incepand cu 1 Ianuarie 2021, noua divizie va functiona sub numele de Franke Home Solutions. Grupul Franke isi reunește astfel expertiza in domeniile pregatirii alimentelor si gatitului pentru bucataria rezidentiala. Viziunea noii divizii este de a fi prezenta in fiecare gospodarie cu cel putin un produs Franke care sa functioneze ca ancora pentru completarea colectiei de produse dintr-o casa.

 

Noul nume Franke Home Solutions nu inseamna doar prepararea alimentelor (chiuvete si baterii) si gatitul acestora (hote, plite si cuptoare), ci reflecta si perspectiva de a valorifica expertiza diviziei pentru a-si creste prezenta in bucatarie.

Barbara Borra, presedinte/CEO al Franke Home Solutions Division descrie motivele fuziunii celor divizii, dupa cum urmeaza: "Cu noua divizie, ne-am propus sa ne extindem constant prezenta in bucatarie. Viziunea noastra este sa fim prezenti in fiecare gospodarie cu solutiile noastre inovatoare. Franke Home Solutions se concentreaza nu numai pe produse de inalta calitate si servicii excelente, ci si pe dezvoltarea de solutii inteligente. Cu o gama complementara de produse care sunt aliniate perfect ca design si care provin dintr-o singura sursa si cu structuri de vanzari si servicii mai simple, putem sprijini si mai bine partenerii nostri B2B si le putem oferi consumatorilor nostri cea mai buna experienta posibila. In acest sens, putem crea valoare adaugata reala pentru toate partile interesate - parteneri de afaceri, consumatori finali si angajati.”

Franke Home Solutions este o divizie a grupului Franke si lider mondial in furnizarea de sisteme si solutii inteligente pentru bucataria casnica. Divizia este activa in intreaga lume si are aproximativ 5.000 de angajati in aproape 40 de tari, generand vanzari de peste 1 miliard CHF. Gama de produse acopera toate zonele din bucatarie - de la prepararea si gatitul alimentelor pana la eliminarea, curatarea si tratarea aerului. Solutiile complete ale Franke Home Solutions ofera consumatorului o experienta nelimitata in bucatarie - simplu, igienic si ecologic. Aflati mai multe pe www.franke.com.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Sag Media Communications SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare