Comunicate de Afaceri

Hard Rock Cafe Bucuresti, pentru a doua oara, castigator TOP OF THE ROCK

“Premiul Top of The Rock obtinut pentru prima data acum doi ani ne-a aratat potentialul echipei si ne-a motivat sa atingem acelasi nivel de profesionalism si dedicare in fiecare zi. Acum, dupa castigarea celui de-al doilea premiu, am dovedit ca suntem capabili sa facem fata celor mai exigente standarde, motiv pentru care ii felicit pe colegii mei si le multumesc tuturor celor care fac parte din familia Hard Rock, fie ca sunt angajati, clienti, prieteni sau fani ai brandului”, a declarat Adrian Hulubescu, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti.

Prin rezultatele financiare obtinute, gazduirea unui numar impresionant de concerte live, implicarea in actiuni de caritate si performante la nivel operativ, Hard Rock Cafe Bucuresti si-a consolidat pozitia de membru al “Performance Hall of Fame”, o lista exclusivista din care anul acesta mai fac parte: HRC New Orleans, HRC Buenos Aires, HRC Atlanta si HRC Praga.

Premiul pe care reprezentantii Hard Rock International din Orlando, Florida l-au trimis echipei de la Bucuresti anul acesta consta intr-o chitara Fender unicat, decorata cu elemente metalice, ce va fi expusa in incinta restaurantului din Herastrau incepand de luna viitoare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: StreetwisePR

Comentarii

Cauta

Categorii populare