Comunicate de Afaceri

Inchiriere dube frigorifice prin Rentfrig.ro

Daca aveti nevoie pentru a transporta marfurile la o anumita temperatura, Rentfrig.ro are solutia pentru dumneavoastra. Autoutilitarele noastre au un sistem frigorific pentru a transporta bunul pana la temperaturi minus 20 de grade. Fructe, legume, carne, peste, branza, gheata, inghetate, lapte, medicamente ... orice tip de produs ai de transportat.

Cand gazduiesti un eveniment precum o cursa sau o parada, foloseste-l ca frigider. Parceaza-ne autoutilitarul frigorific in locul unde gazduiesti evenimentul, astfel incat sa poti inmana bautura fiecarui alergator chiar in momentul si la temperatura potrivita.

Oferind servicii de inchiriere dube frigorifice la cel mai inalt standard, ne-am construit o reputatie credibila demonstrata prin relatii de lunga durata, rezultand o baza de clienti stabila si in crestere.

Detinem o flota moderna de autoutilitare frigorifice care transporta produse refrigerata, congelate sau medicamente in intreaga pe parcursul saptamanii.

Ne adresam catre producatori si distribuitori de produse alimentare si medicamente, RentFrig asigura cele mai bune conditii transport frigorific pentru o gama variata de clienti, de la start-up-uri mici pana la mari corporatii.
Inchirerile pe perioade mai mari vor beneficia de discounturi de preturi considerabile adaptate la tarifele standard, dvs. trebuind doar sa ne sunati pentru a discuta despre toate aspectele nevoilor dvs si de cea mai optima solutie pentru compania dvs astfel incat sa beneficiati de avantajele inchirierii unei autoutilitare frigorifice.

Inchiriem autoutilitare frigorifice si camioane frigorifice in Romania si intreaga Europa, cu perioade de date flexibile de la o zi, o saptamana, o luna sau mai multe luni. Autoutilitarele noastre de inchiriere frigorifice au capacitatea de a transporta cantitati generoase de produse.

De asemenea, oferim inchirieri de autoutilitare frigorifice pe termen lung pentru clienti din afara Romaniei. Autoutilitarele noastre frigorifice sunt noi si au capacitatea de a regla temperatura dorita in functie de produsele pe care le transportati.

Oferim autoutilitare frigorifice si autoutilitare frigorifice, avem autoutilitare in dimensiuni diferite si capacitati de incarcare.

Date de contact:

Rentfrig.ro
Adresa: Comuna Sabareni, Str. Principala nr. 153A jud. Giurgiu
Telefon:+ (4) 0739 855 449
E-mail: office@rentfrig.ro
Program de lucru: Luni-Duminica 08:00 AM – 22:00 PM

Social Media
Vezi toate articolele autorului: I.I.G. SERVICE BRAILA SRL

Cauta

Categorii populare