Comunicate de Afaceri

MASINA DE PRAJIT/ GLASAT/ CARAMELIZAT NUCI, SAMBURI, SEMINTE- MANDELPROFI

MASINA DE PRAJIT/ GLASAT/ CARAMELIZAT NUCI, SAMBURI, SEMINTE- MANDELPROFI

Este sezonul nucilor. Le-ati cules?

Daca raspunsul este DA, aveti nevoie de masina de prajit/glasat/caramelizat nuci, samburi, seminte de la Mandelprofi.

Daca raspunsul este NU, puteti folosi migdale, nuci macadamia sau alune, seminte de dovleac sau caju. Indiferent de preparate, dulce sau iute, cu zahar, ciocolata sau orice fel de condiment, nu exista limite in domeniul fanteziei si creativitatii cand folositi masina de prajit/ glasat/ caramelizat nuci, samburi, seminte.

Echipamentul profesional are o constructie robusta din inox si este dotat cu o cuva interioara din cupru, cu brat de mixare din otel cromat. Productivitatea este cuprinsa intre 6 si 24 kg. pe ora, in functie de modelul ales. Indiferent daca alimentarea este pe gaz sau electrica, puteti fi siguri ca masina de prajit, glasat, caramelizat nuci este un utilaj profesional durabil, care realizeaza produse excelente ce depasesc asteptarile si dorintele clientilor d-voastra.

Si, pentru ca se apropie Craciunul, cu targurile si expozitiile specifice, grabiti-va sa achizitionati acest echipament profesional, cu aspect elegant, usor de utilizat, remarcat pentru rezistenta si fiabilitatea sa in conditii de utilizare constanta, atat in interior cat si in exterior. Si nu uitati in ultimul rand pretul accesibil al acestui echipament! Pentru mai multe modele, detalii, informatii, prezentare video accesati site-ul nostru www.echipamentediscount.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC LOGIC CONSULT SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare