Comunicate de Afaceri

O DESTINATIE PERFECTA PENTRU ORICE PERIOADA: VALEA ARIESULUI SI SALIS HOTEL & MEDICAL SPA

Anual cele mai frumoase si interesante regiuni ale Romaniei sunt ilustrate in cadrul programului de prezentare diplomatic intitulat DESCOPERA ROMANIA!

 

Toamna si iarna anului 2020 si anul 2021 aduc cu ele noi provocari in a descoperii si prezenta noi destinatii deoarece, pe langa considerentele uzuale vizand bogatia culturala a destinatiilor alese, frumusetile naturale si incarcatura de patrimoniu obligatorii pentru a atrage turistii si a capta atentia corpului diplomatic, mai trebuie adaugate si considerentele de siguranta sanitara si de prevenire a epidemiilor.

 

Una din zonele ce in mod clar au atras atentia este Turda-Valea Ariesului.

 

Regiunea Turda este un taram fermecat ce uneste in mod clar oferta pentru cei ce iubesc aerul, curat, natura si frumusetiile ei (caci regiunea se bucura de vestitele parcuri naturale Cheile Turzii si Cheile Turenilor si adevarata minune a naturii si a omului deopotriva, Salina Turda, aleasa in 2018 intre componentele  brandului de tara) dar si elementele de cultura si traditie.

 

Turda sta foarte bine si la acest capitol oferindu-le calatorilor o ocazie de aur pentru a descoperii farmecul Principatului Transilvaniei prin fostul Palat Princiar (astazi sediul Muzeului de Istorie) loc unde s-au desfasurat nu mai putin de 127 de reuniuni nobiliare si intruniri ale Dietei (parlamentul) Principatului.

 

Se mai adauga comorile Cetatii vechi din Turda, Biserica reformata din Turda Veche, Biserica catolica, Biserica Reformata-Poiana, Complexul Franciscan, Biserica Șovagăilor, Casa Tabacarilor etc.

 

                                                 ♦ ♦ ♦

Mai multe informatii despre programul DESCOPERA ROMANIA destinat prezentarii unei audiente internationale, dar si interne, a frumusetiilor Romaniei si orientat in special spre corpul diplomatic acreditat la Bucuresti puteti descoperii in articolele de mai jos:

 

Calatoria de vara a diplomatilor in 2020 in VRANCEA poate fi descoperita aici:

Calatoria de vara a diplomatilor in 2019 in VRANCEA poate fi descoperita aici:

Albumul foto al calatoriei din vara 2017 poate fi accesat aici: CABINET PRESEDINTE IRICE

Albumul foto al calatoriei din vara 2016 poate fi accesat aici: CABINET PRESEDINTE

 Calatoria din 2011, in Delta Dunarii, poate fi redescoperita aici:

 Calatoriile in Moldova pot fi redescoperite aici: Bucovina si Iasi

                                            ♦ ♦ ♦

 

Ei bine din toate aceste motive destinatia recomandata diplomatilor este tocmai regiunea de belsug si cultura a zonei: Turda-Aries.

 

Echipa de experti pentru programul DESCOPERA ROMANIA va fi gazduita de SALIS HOTEL & MEDICAL SPA pentru perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2020 si vor descoperi cele opt obiective esentiale pentru o calatorie deosebita si completa in Turda: Castrul Roman-Potaissa, Salina Turda, Palatul Princiar, Cheile Turenilor, Mormantul-Monument al lui Mihai Viteazul, Cetatea Coltesti, Saraturile Turzii, castrul de la Moigrad-Porolissum etc.

 

                                             ♦ ♦ ♦

Mai multe despre CERTIFICAREA MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE SI COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) puteti afla de aici:

 

CERTIFICAREA SIGUR SI CURAT-PREVENIRE COVID 19  

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE IN DOMENIUL PREVENIRII COVID 

CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA SI CURATENIE PENTRU PREVENIREA COVID 19 LANSATA IN ROMANIA

                                             ♦ ♦ ♦

 

SALIS HOTEL & MEDICAL SPA va primi cu aceasta ocazie sigiliul de aprobare al institutiei de turism mondial prin CERTIFICAREA DE BUNE PRACTICI PENTRU CURATENIE SI SANATATE si PREVENIRE COVID 19 garantand astfel un mediu perfect sigur nu doar pentru  expertii in turism, dar si pentru toti cei ce vor sa petreaca un concediu linistit si placut.

 

In fond aceasta este ideea de baza a programului DESCOPERA ROMANIA, aceea de a va permite si dvs sa va bucurati de o vacanta perfecta, de a descoperii comorile ascunse ale Romaniei si ca atare va prezentam traseele gandite pentru expertii in perioada sederii lor in Turda si la SALIS HOTEL & MEDICAL SPA.       

 

Social Media

Cauta

Categorii populare